Petrolhead написа:вчера карах и голф 6, 1.6 ТДИ 105 коня.
динамиката не е нещо особенно, върви си, но не е много по-добре от тази на октавията.

динамиката не е нещо особенно, върви си, но не е много по-добре от тази на октавията.
Petrolhead написа:Говорим за различни неща. Голфа не е много по-лек.
Освен това дори в каталожните данни ускорението му до 100 е само със секунда по-добро
bnick написа:Petrolhead написа:вчера карах и голф 6, 1.6 ТДИ 105 коня.
Направо не мога да повярвам. Карал съм 101 коня бензин Пасат и знам как върви. Сега карам и 105 коня дизел, но на Б6. Дизела върви много повече, тежи повече и харчи доволно по-малко.
очаквах повече, тясна въпреки че са с еднаква широчина с октавията. А колонките на прозорците са отвратително широки. динамиката не е нещо особенно, върви си, но не е много по-добре от тази на октавията. шумна е, чуват се по-осезаемо и мотора и гумите и вятъра и окачването, нямам идея защо е така.
плюсовете са - страшно добри седалки, приятно серво и педали, малки приятни изненади навсякъде в колата, икономичен мотор, в момента имат някаква промоция за Рабит ниво на оборудване, така че имаш повече глезотии на същите пари
надявах се след като я покарам да ме убеди, че голф е колата, ама май ме убеди в обратното.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 48 госта