VW Up!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VW Up!
На Volkswagen Club Fest 2012 ще бъде представен High UP!
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Малка градска количка. Нищо повече.
Слаб мотор, сравнително шумен, тресе доста, вятъра се чува силничко, чуват се задните гуми при движение. Всичко типично за този клас.
Като плюсове са доброто вътрешно пространство, добро оборудване и изглежда добре.
Реален разход около 7 градско.
А и най-големия минус, не се предлагат white up и black up в България, което е тъпо.
Цена на кола с добро оборудване 22000- 23000 лева, или 400 лева на месец за 5 години.
На мен не ми върши работа, но за изцяло градска кола става
Слаб мотор, сравнително шумен, тресе доста, вятъра се чува силничко, чуват се задните гуми при движение. Всичко типично за този клас.
Като плюсове са доброто вътрешно пространство, добро оборудване и изглежда добре.
А и най-големия минус, не се предлагат white up и black up в България, което е тъпо.
Цена на кола с добро оборудване 22000- 23000 лева, или 400 лева на месец за 5 години.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вече се предлагат колега
А и какво значи добро оборудване, за един е едно, за друг друго?
move up! 1.0 60к.с. + цвят, навигация и зимен пакет е 18 000лв.

А и какво значи добро оборудване, за един е едно, за друг друго?
move up! 1.0 60к.с. + цвят, навигация и зимен пакет е 18 000лв.
- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
Kолеги,
VW Up! ще се предлага и с фабрична газова уредба, версия Eco Up! :
VW Up! ще се предлага и с фабрична газова уредба, версия Eco Up! :
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Днес го видях на живо.
Изглежда по голямо от лупо-то. Като малко ванче е.
Изглежда по голямо от лупо-то. Като малко ванче е.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Мернах го и аз за сефте на един паркинг. Хареса ми много 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Карах UP-а и съм очарован от този автомобил за градски условия.
Тестваният от мен автомобил беше с 1.0 л двигател с 60 к.с., пакета включваше: климатик, ел. стъкла, подгряване на седалките, допълнителна опция беше и навигация с борд компютър.
Динамиката е добра, дори и с включени всички екстри, разходът по борд компютър показа 4.5 л/100 км. в София.
Тестваният от мен автомобил беше с 1.0 л двигател с 60 к.с., пакета включваше: климатик, ел. стъкла, подгряване на седалките, допълнителна опция беше и навигация с борд компютър.
Динамиката е добра, дори и с включени всички екстри, разходът по борд компютър показа 4.5 л/100 км. в София.
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
Купихме служебен такъв - 60 кс, ниво мув ъп, плюс навигация и отопление на седалките...колата е супер приятна за каране, много ми хареса за града. Стабилна, повратлива, двигателя е приятен и много икономичен. Супер са се справили с Ъп от ФВ-имам пряко сравнение с айго и 107, мачка ги от всякъде...
Прави ми впечатление, че вече виждам почти всеки ден такива из София.
Прави ми впечатление, че вече виждам почти всеки ден такива из София.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Дилър на VW ме убеди че ангр.ремък бил вечен
след определени километри само се преглеждал!Двигателя звучи като на Марути иначе със 3 мъже в града на ръчка показа около 7/100 моментен разход.Като попитах защо няма бутон за дясното ел.стъкло на шоф.врата одговора беше(ами като се пресегнеш и достигаш десния
).

- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Up-a е много добра колаш карах го на тест драйв в габрово и много ми хареса 1000 кубика 60 коня но е направен така 4е като го настъпи6 изглежда сяка6 има пове4е мо6тност, аз небих си го купил но бе6е удоволствие да го карам, типи4но женска кола.
Petrolhead написа:Малка градска количка. Нищо повече.
Понеже вече карам такава от няколко месеца.....Моторът не е никак слаб.Идеално изчислен за това купе.Въобще не го намирам за шумен.Нищо по различно от обикновено.Е малко по различно работят 3 цилиндъра и леко тресе на място но нищо фрапиращо..А и няма изолация никаква което също оказва влияние.Относно стабилноста на пътя при бабунки и неравности наистина подскача на моменти.Много меки пружини и аморт има изглежда.Вятър не чувам никакъв...дори и от огледалата при скорост 100-120км.....повече не вдигам а и няма защо.Задните гуми наистина се чуват но само при дъжд като хвърля камъчета и вода.Зависи и от гумата като шарка много.Имах очакване че при пуснат климатик ще се спъне много но не е така.Усеща се естествено но явно е изчислено добре.Преди време имахме едно чисто ново МАТИЗ....при включен климатик изгасяше по светофрите.Като вътрешно пространство наистина е доста широк но е за 2ма души.Отзад няма никои ако си пуснеш седалката както трябва назад.Е..аз съм все пак 1.85 и 85кг....при някои по дребен би било по различно.Относно разхода във града не съм засичал но извън ми даде под 4.0л на 100км при скорост-90-110км....От пълно до пълно замерване.Все пак във този ценови диапазон мисля че е едно доста добро попадение.За градска кола е наистина идеален.А ако искате да спестите някоя хилядарка братът близнак ШКОДА си е същата кола със козметични промени във интериора и маската отпред.
Толкова пари за това ( джудже ) направо с си е луда работа. Другите автомобили за града при същото оборудване са по-евтини 

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
insert11 написа:Толкова пари за това ( джудже ) направо с си е луда работа. Другите автомобили за града при същото оборудване са по-евтини
Именно поради тази причина ще прекарваш повече време,наслаждавайки се на градския пейзаж пеша,отколкото гледайки го през автомобилно стъкло.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Днеска видях едно бяло UP, даже имаше лепенка отзад на форума, паркирано на наземния етаж в The Mall. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”