Купуване на кола от БГ за Англия чрез Пей Пал?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Купуване на кола от БГ за Англия чрез Пей Пал?

Мнениеот icoico » Нед 15 юли 2012 7:15

...they pay you with a hacked Paypal account for MORE than the agreed amount, asking you to wire the balance to the "courier agent" through Western Union. This time they don't pick up the car - the real account holder reports the theft, your Paypal account is debited, and you realize you just sent E 700 of your own money to some Nigerian scamer...
:roll:

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Автомобил: Golf2+ BMW e36
Двигател: 2.8 VR6 + 328
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Нед 15 юли 2012 8:09

Да ясно ми е вече благодаря няма да се занимавам с тези глупости.И аз какво си бях повярвал, че някакъв англичанин му е харесало толкова много голфа.За бой съм си направо.

Благодаря ви за помощта и за проглеждането.

.... до когато има балъци (като мене) ще има и тарикати .... :bowdown

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Пет 27 юли 2012 20:08

На ''Англичанина'' му написах да идва да си я взима от тука защото кола няма да види и няма да му пращам пари.От тогава спря да ми пише. mhihi
От пейпал ми пращаха имейли в сапам кутията на пощата ми и след няколко дена изчезнаха как е станало това не зная, но явно щях да изгоря като факла.
Добре че сте вие да ме вкарате в пътя и ви благодаря най сърдечно :!:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 27 юли 2012 21:12

Писамта не са от paypal!Това е доста изтъркано вече!Подателя на писмото е нещо от сорта на Service@PayPal.com <online_confirm@mail2pal.com>!Където реалната поща е online_confirm@mail2pal.comService@PayPal.com е подателя!като си направиш поща те пита кой ще е подателя и ти може да напишеш и Пенчо Славейков!Те(измамниците) в случая са написали Service@PayPal.com!Като получиш писмото ти изписава,че то е точно от Service@PayPal.com и затова всеки се бърка,че писмото е изпратено от paypal!После в писмото копират вече писмата на paypal!Малко объркващо стана,но се надявам да сте ме разбрали!
На мен постоянно разни нигерийци искат да ми купуват нещата,които продавам!

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Пет 27 юли 2012 22:47

Дано я видят повече хора тая тема за да не се излъжат.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пон 30 юли 2012 8:18

хахахах, на мен на всяка кола, която продавам ми ги пращат тея писамца, но като им напиша да идва да я вземе на място някой път ми казват, че щели да пратят техен човек, казвам му да даде/преведе парите на неговия човек и на място с парите да вземат колата , и всички писма спират за известно време :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 30 юли 2012 11:56

Емо Йорданов написа:Дано я видят повече хора тая тема за да не се излъжат.

В крайна сметка видя ли от кой емаил ти пращат писмата ?

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Вто 31 юли 2012 14:07

hooligans написа:
Емо Йорданов написа:

?

scottmegan12@gmail.com -> това е англичанина

service@paypal.com -> този е на пейпал да ме уверят, че парите са пратени

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 31 юли 2012 18:32

Ами гуглето за нищо ли не го ползваш? :banghead:
http://en-gb.facebook.com/DoneDealIrela ... omments=17

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Вто 31 юли 2012 22:44

Първо в гугал проверих но нищо не намерих :(
Аз пари не съм пратил и съм спрял да си пиша с даденото лице.Дори той спря да ми пише след като му обясних, че трябва лично да си я прибере.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 31 юли 2012 23:29

Емо Йорданов написа:Първо в гугал проверих но нищо не намерих :(
Аз пари не съм пратил и съм спрял да си пиша с даденото лице.Дори той спря да ми пише след като му обясних, че трябва лично да си я прибере.

Ха сега де... :gruebel Аз първо това намерих:

...На вниманието на всички продавачи - измамник от Англия
Здравейте става въпрос за Scott Megan (scottmegan12@gmail.com),няма регистрация тук,но вижда обявите и пише на имейла. Опита се да ни измами при сделка за скутер. Уж бил превел парите през paypal и само трябваше да пратя 700евро на компанията, която щеше да извърши транспорта за да ни ги преведат. Внимавайте понеже получавахме имейли и от "service@paypal.com" (paypaiveriify@mail.com) за да подтвърдят. Реалния имейл на paypal,както и други колеги тук в сайта са споменали е service@intl.paypal.com. Използват се и други разновидности на този имейл, затова внимавайте.

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Сря 01 авг 2012 0:24

дори и в продавалник са писали за него http://tialoto.prodavalnik.com/forum/to ... 109&page=1

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Вто 13 ное 2012 16:52

Пуснах обява за колата на един приятел един ми се свързва по емайл и ми и ми говори ето тези неща.... Свързването стана чрез cars.bg

O k,good..I'm quite satisfied with the condition and price. I will be paying the PayPal charges from my account and i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account. If you have one already, just send me the address to send it to, which is the email address you use for it or you can send me a PayPal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for it to be Picked Up by the Shipping Company

O к, добро .. Аз съм доста доволен от състоянието и цената. Аз ще се плащат PayPal такси от моя профил и аз ще се плащат директно в PayPal профила си, без никакво отлагане, и аз се надявам, имате PayPal сметка. Ако някой има вече, просто да ми изпратите адрес, за да го изпратите на, която е имейл адреса, който използвате за нея или можете да ми изпратите на PayPal искане на пари, така че след като получа информация, аз ще отида напред с плащане чрез PayPal и тогава аз ще се свърже с корабната компания, след като получи плащането. Ще имам нужда от домашния си адрес, за да се качват от корабната компания

Hello,

I insisted on paypal because i don't have access to my bank account online as i don't have internet banking and i can't go to the bank due to the nature of my job, but i can pay from my paypal account, as i have my bank a/c attached to it, i will need you to give me your paypal email address so i can make the payments asap for the vehicle and pls if you don't have paypal account yet, it is very easy to set up, go to http://www.paypal.com and get it set up , after you have set it up i will only need the e-mail address you use for registration with paypal so as to put the money through.

Здравейте,

Аз настоявах за PayPal, защото аз нямам достъп до моята банкова сметка онлайн, както аз не разполагат с интернет банкиране и не мога да отида на банката, поради естеството на работата ми, но мога да платя от моя акаунт в PayPal, както аз имам Bank A / C, прикрепен към него, аз ще ви се наложи да ми даде PayPal имейл адрес, така че аз може да извърши плащанията, най-скоро за превозното средство и АД, ако не разполагате с PayPal акаунт, че е много лесно да се създаване, отидете на http://www.paypal.com и да го създаде, след като сте го настроя аз ще се нуждаете само от имейл адреса, който използвате за регистрация в PayPal, така че да сложи парите чрез.

bwilson396@gmail.com от този потребител получавам писмата :012: Някой да има някаква идея

Незнам даже този индивид от къде е попитах го няколко пъти но не ми отговори...Запитване от:

Fabi
Tелефон: 6614122136
Email: bwilson396@gmail.com кода на телефона излиза в Тайланд

Последна промяна от predat0r на Вто 13 ное 2012 17:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 13 ное 2012 17:02

С името на държавата от поста си трябва да си отговориш на всички въпроси. :lol:

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Вто 13 ное 2012 17:03

грешката е моя кода 66 е бил на Тайланд http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%BE%D0%B4

Последна промяна от predat0r на Вто 13 ное 2012 17:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”