nosex написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11353938047261939&f1=details&slink=1daf9z
Към нещо от сорта се ориентирай, колега
Аз поне се оглеждам за такова фордче
8000лв. за кош от 2400г- не мерси, по-добре 2000 след паразлъка за кош от 2000г.
Вие парите ги нямате за нищо бе колеги, само за ремонти, обслужване, газчица и пр. са хвръкнали едно 2000лв., а гуми

Това са кофтори нисък/входен среден клас, бе, какви 8000лв., какво чудо?

Едно, че почти не се разбира какво си написал, второ, че по-голяма глупост като съвет до сега не бях чел в този форум...

Да си смениш голф 3 за форд фокус 1 е не стъпка назад, а направо колегата да си купи и колело, за да има с какво да се движи все пак!
Баща ми караше такъв форд от нов 7-8 години и ТРИ ПЪТИ се налага да му правят основен ремонт на двигателя...

Да не говорим за какви ли не глупости се налагаше да ходи на сервиз, а и този 1.6 бензин мотор харчеше 12/100.
Не случайно фокуси от 2000 г. почти не се срещат по улиците - просто вече всичките са бракувани и претопени от собствениците им, на които не им е нужен подвижен кокошарник. За справка в мобиле.бг има само 1 страница с резултати... Защо ли?
За този форд бих дал не повече от 150 лв., защото като го върна на вторични трябва все пак да изкарам поне 50 лв.