Vesislav_E написа:Карам Б5 1.8Т 1998г. вече 40 000км.За това време,освен нормалното обслужване(ремъци,ролки,масло,свещи)съм сменил две карета,два кормлини накрайника и клапан н75...Като цяло съм много доволен от колата.
А от разхода доволен ли си

Vesislav_E написа:Карам Б5 1.8Т 1998г. вече 40 000км.За това време,освен нормалното обслужване(ремъци,ролки,масло,свещи)съм сменил две карета,два кормлини накрайника и клапан н75...Като цяло съм много доволен от колата.
Soze13 написа:Гледай тебе да те кефи колега и хич да не ти пука кой какво казва. За разхода и поддръжката няма да научиш нещо съществено. При всеки е индивидуално, познати майстори, части с отсъпка и т.н. Аз за себе си мога да ти кажа, че при колегата с античната Б3-ка, който им сипа щедро на Б5, няма да отида никога. За мен майстор който си позволява да обижда главния си източник на доходи е просто...бивш. Да си пусне обявите във форума на Рено и после ще разправя колко здрави били Б5 защото не е виждал нито един при него.
Кола не се избира и търси във форуми, а с обикаляне, гледане и каране. Легне ли ти на сърцето, каквото и да ти разправят, пак ще я вземеш, каквато и да е тя, а ако искаш нещо ново, икономично и без проблеми...пробвай в Юнитрейд
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта