Кола до 5500 лв - Audi A3, Seat Ibiza, Golf IV
Re: Съвет за покупка на кола
За полицейските Астри колкото хора съм питал толкова са ми казвали, че не са доволни като цяло ... Имало и много проблеми с някакво омасляване, но не съм се интересувал от този модел.
Re: Съвет за покупка на кола
Фриики, лично аз бил свидетел на 2 автомобила зареждали от 2 от най-големите вериги у нас едното Ауди Б6 131 коня , другото Голф 5 пак 1,9 тди до какво състояние бяха от лоша нафта.Голфчето отиде и на чистене на дюзи.Аудито седя един ден !!! 24 часа в топъл гараж и пак не запали, смениха 2 акумулатора от въртене, накрая собственика завалията свали резервоара (колата беше докарана преди 1 година в Бг от Германия и зареждана само и единствено от една бензиностанция в София) и то не на 1,80 а на реалната си цена.Такава ГняЗ извадихме от резервоара, филтъра го рязахме нарочно и от тогава съм се зарекъл дизел да не си взимам.Пък и не смао имам примери още, вярно това са по-скоро изключения, имам и приятели които си държат на печка тиим и си карат от доста време дизелчета, оставам настрана въртящия момент който имаш при дизела, спрямо горивото което харчиш, но...........скапе ли се нещо .....Оня пич с Аудито си загуби 2 дена да с еоправя със скапаната нафта и му удържаха 2 надника.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”