Нещо такова?
http://www.cars.bg/u930172

Избор на автомобил до 3000 лв - до 4000 лв
Re: Избор на автомобил до 3000 лв
Кордобата е тясна отзат! На тая и е прецакан дисплея и като гледам централния панел в какво състояние е ръчкан доста... Намирането на здрав дисплей, не е лесно, нито пък на читава конзола като цяло... Също така ножа е с дупки като за кулер, а това е бензинка и съм на 99% сигурен, че не трябва да има, което значи, че предната броня е сменявана... А пък какъв е тоя подгрев на задното стъкло, аз реотани на него не виждам...
Последна промяна от Lenks на Чет 07 фев 2013 13:19, променено общо 2 пъти.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Човекът е писал, че иска кола с 4 врати, не е уточнил, че иска да е като Хамър широка отзад. Дадох просто пример с модел, не с конкретната бройка.
Относно дисплея - мой колега си строши неговия на кордобата миналата година и успях за 3 дни да му намеря перфектен за 70 лева.
Относно дисплея - мой колега си строши неговия на кордобата миналата година и успях за 3 дни да му намеря перфектен за 70 лева.
Последна промяна от stefan4o на Чет 07 фев 2013 13:22, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
В тези 3000лв влизат ли ти първоначалните обслужвания и регистрации? Ако да, голф 3 е твоята кола, по-нова няма как.
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
nero написа:Ето едно предложение пт един приятел, авотомобила е регистриран и се кара всеки ден.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=20plai
Нищо лично колега, ама за тоя двадесет годишен морално остарял кораб 2700? Климатроника ли сформира тази цена? Ако свали цената с 1500лв. може би ще го продаде. Успех!
Като гледам тая обява и ме хваща яд, че продадох моя Пасат за 1000лв :D
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Не съм съгласен, че ще намери Фабия за 3000, с която ще се прибере спокойно до тях
Иначе ето ти цени за обслужване на 1.4 МПИ, чешкия мотор с части от ЕТ:
термостат с с пластмасов фланец и датчик за температура (има отделно само термостат- алтернативни части, но всички сложили такива, си купуват оригинален малко след това)- 120лв
верига- 50лв
паразитна ролка пистов ремък- около 50 лв
ролка + обтегач- 110лв
гарнитура капак клапани- 4 лв
филтър купе- 20лв
горивен филтър- 24лв
маншони карета- 21лв
водна помпа- около 80лв
преден лагер с главина(сменят се нацяло)- 120 лв за брой
тампоните на носачите не са много скъпи, но се сменят неприятно (30- 40 лв)
ауспуси- по 100 лв заден и среден без катализатора
датчик г263 климатик- 54лв
машинка ел.стъкло- 100лв
радиатор Валео- 220лв
ключ фарове- 150лв

Иначе ето ти цени за обслужване на 1.4 МПИ, чешкия мотор с части от ЕТ:
термостат с с пластмасов фланец и датчик за температура (има отделно само термостат- алтернативни части, но всички сложили такива, си купуват оригинален малко след това)- 120лв
верига- 50лв
паразитна ролка пистов ремък- около 50 лв
ролка + обтегач- 110лв
гарнитура капак клапани- 4 лв
филтър купе- 20лв
горивен филтър- 24лв
маншони карета- 21лв
водна помпа- около 80лв
преден лагер с главина(сменят се нацяло)- 120 лв за брой
тампоните на носачите не са много скъпи, но се сменят неприятно (30- 40 лв)
ауспуси- по 100 лв заден и среден без катализатора
датчик г263 климатик- 54лв
машинка ел.стъкло- 100лв
радиатор Валео- 220лв
ключ фарове- 150лв
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Lenks написа:Като гледам тая обява и ме хваща яд, че продадох моя Пасат за 1000лв :D
Не бива да те хваща яд за тези неща. Тоя пасат няма как да му вземе цената, която му се търси.

Mishonti написа:В тези 3000лв влизат ли ти първоначалните обслужвания и регистрации? Ако да, голф 3 е твоята кола, по-нова няма как.
Не влизат.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Това въобще, ама въобще не е вярно.joromnt написа:Отделно дето си взимаш кола която е от по-ново поколение, по съвременен дизайн... Има много голфове троики дето влизат в тоя ценови диапазон, но си взимаш кола модел 92-ра...
Тоест извинете - вярно е, но новото поколение коли не значи, че са по-добри.
В случая разбирай "по-здрави".
Не е вярно ама е вярно.
Никъде не съм писал че по-новите са по-здрави. Но да обобщим че старите са по-здрави е глупаво, понеже времето си е казало своето неминуемо. Корозия, амортизация, дебили зад волана... Да, произвеждани са с по-качествени материали, но нещата зависят от много фактори, за да се сдобиеш със по-стар здрав автомобил.
Никъде не съм писал че по-новите са по-здрави. Но да обобщим че старите са по-здрави е глупаво, понеже времето си е казало своето неминуемо. Корозия, амортизация, дебили зад волана... Да, произвеждани са с по-качествени материали, но нещата зависят от много фактори, за да се сдобиеш със по-стар здрав автомобил.
Е че тя моята е 2001 пък огромен процент от нея е едно към едно с Г3 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
За 3 бона голф 3-ка 96-97г.Вътре салон ала-бала е по съвремен за разлика от масовите 92-93г.
За тея пари ще се сдобиеш с почти всички екстри за модела ел.стъкла,огледала,"рекаро" аир беци,абс,борд.комп,климатик/троник.Мисля че е достатъчно.Части бол и без пари,обслужването също.
Ако има и с двигател 1.8 от тези години,макар,че повечето са 1.6 101 коня,все тая.Слагаш му една обикновена газова и си свиркаш.Аз бих търсил кола от Италия,понеже ръждата там е никаква.
За тея пари ще се сдобиеш с почти всички екстри за модела ел.стъкла,огледала,"рекаро" аир беци,абс,борд.комп,климатик/троник.Мисля че е достатъчно.Части бол и без пари,обслужването също.
Ако има и с двигател 1.8 от тези години,макар,че повечето са 1.6 101 коня,все тая.Слагаш му една обикновена газова и си свиркаш.Аз бих търсил кола от Италия,понеже ръждата там е никаква.

- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Здравейте
Ако колегата прояви интерес- ще му предоставя личният ми автомобил за тест. Това би трябвало да е достатъчно за получаване на някаква информация за даденият автомобил.
Поздрави
Ако колегата прояви интерес- ще му предоставя личният ми автомобил за тест. Това би трябвало да е достатъчно за получаване на някаква информация за даденият автомобил.
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:

Bahama man написа:nero написа:Ето едно предложение пт един приятел, авотомобила е регистриран и се кара всеки ден.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=20plai
Нищо лично колега, ама за тоя двадесет годишен морално остарял кораб 2700? Климатроника ли сформира тази цена? Ако свали цената с 1500лв. може би ще го продаде. Успех!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”