Мнение за покупка на VW

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за покупка на VW

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 03 мар 2013 15:10

Лично, аз преди да си купя ГолфУ, пробвах няколко Поло-та! Лично на мен ми се видяха тесни, все пак не съм много висок 1 лев и 80 стотинки! Същата работа е и с Фиат Пунто!
Голфа си е по-широк от Поло класа! Но има едно нО! Зависи от дадения автомобил и коя кола е по-запазена, при избора винаги има компромиси! А да си купиш кола без климатик не си е работа, казвам го от личен опит!
Преди да купиш кола, се замисли какво искаш, както казаха колегите по-горе!
От 2-те коли които си избрал, нито една не ми допадна лично на мен, но ти си знаеш, ти ще я караш!
Ако искаш здрава кола, взимаш Голф 1.8 абс с климатик слагаш една газова, и се возиш яваш, яваш!
Но ако искаш бЕгачКЪъЪ, взимаш някоя изтърбушена 150 конь0ва и на всяко кръстовище палиш платненките, поне ще останеш доволен, поне както ти чета мненията, това те интерсува, защото не си споменал нищо за потдръжка на колата! А вервай ми, ще се налага да даваш пари :mhihi

MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MarinKK » Нед 03 мар 2013 23:08

Това Поло е с газов инжекцион, колеги споделете НА ГАЗ д/г какъв разход дава тоя Мъник ? Градско, смесен и на дълго :) Колега ти 8-10 бензин ли имаш в предвид ?! :eek

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пон 04 мар 2013 11:41

Това поло не ми се вярва под 9 градско да го доката...а като гледам купувача как обича да настъпва...може би над 10 литра :mhihi

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”