Mr. S. King написа:Аз смятам, че ще намери за около 5 хиляди читав сивик хечбек 2000-2002г. с 1,4/1,6 мотори. И стига вече с това, че видиш ли голф 4 бил навсякъде. Идете по Европа да видите, че там си има и Фокус, и Сивик, и Корола, и Астра, та дори и Киа и Хюндай- в БГ сме пазар на боклуците(защото всяка 10+ годишна кола за мен си е една финансова яма). Аз видях в Холандия Сивик 2001г. 1,6 за 2300 евро с всички прегледи, сервизна книжка и в перфектно състояние.
П.П: За мен не е приятно всяка втора кола да е като моята(Голф 3/4, Рено Сеник и т.н). И още нещо, само обърнете внимание в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, където има добър пазар и на нови автомобили кои преобладават- Голф или Аурис, Сийд, И30, Астра? И друго, че приоритетите на европейците са други- те искат нова кола, на добра цена. След 3-4 години я сменят. Още един аспект специално в България е, че за парите на един чисто нов голф(или малко повече) може да се купи кола от по-висок клас(примерно Тойота Авенсис, Форд Мондео, Опел Инсигния, Шкода Октавия, Шевролет Малибу, Митсубиши Лансър и др., не по-лоши от "Голфу" алтернативи).
Обречена кауза е това твоето колега, Голф 4 и това е, всичко друго под ножа ...
Бих му обърнал внимание на автора на темата и това че въпросния Голф 4 понеже е все още много актуален в БГ е и много краден автомобил.
Това автоматично значи че трябва да предвиди парички и за пълно авто каско!