Мнение за пассат Б5
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Мнение за пассат Б5
Кое точно те плаши в тях? Комплекти има вече доста евтини. Освен това могат да се сменяват и поотделно, не е задължително да се сменят комплект. Ако се плашиш от разход 300-400 лева, който може да ти излезе непредвидено, то по-добре се ориентирай към друг автомобил.
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Не се плаша от това ,че са скъпи ,а съм чувал ,че доста често се чупели.Не искам на всеки 5-10 хиляди километра да сменям цяла предница.
- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
diwaka написа:Не се плаша от това ,че са скъпи ,а съм чувал ,че доста често се чупели.Не искам на всеки 5-10 хиляди километра да сменям цяла предница.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз лично познавам доста хора с пасати и A4-ки и не съм чувал някой да сменя носачи през 10000 км. Включително и на баща ми втори такъв пасат.
Всъщност ако вземеш някоя гробница с 8 разтропани носача и сменяш по един през 10000 км има как да стане!
Всъщност ако вземеш някоя гробница с 8 разтропани носача и сменяш по един през 10000 км има как да стане!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всъщност най проблемни са кормилните накрайници... вътрешни или външни...
Всяка смяна е свързана с реглаж след това, което води до 40-50лв оскъпяване на процедурата.
На мен това, че непрекъснато имаше нещо "тръгнало" ми късаше нервите... купуване на част, ходене при майстори, лишаване от кола за известно време...
В момента за почти 2 години каране на настоящата ми кола не съм сменил нищо по ходовата част...
Всяка смяна е свързана с реглаж след това, което води до 40-50лв оскъпяване на процедурата.
На мен това, че непрекъснато имаше нещо "тръгнало" ми късаше нервите... купуване на част, ходене при майстори, лишаване от кола за известно време...
В момента за почти 2 години каране на настоящата ми кола не съм сменил нищо по ходовата част...
- stefan4o
- Контакти:
AmW написа:В момента за почти 2 години каране на настоящата ми кола не съм сменил нищо по ходовата част...
Чист късмет

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си избирам колите внимателно...
И с пасата мога да кажа, че случих, просто ходова част, брави и пластмасите са слабо място според мен...
И с пасата мога да кажа, че случих, просто ходова част, брави и пластмасите са слабо място според мен...
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Как няма да са слаби като колите дето идват в България са на по 300-400 000км Купете си коли на по 150 000км и няма да имате проблеми
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като са на по 150000 да ги гледаме или да ги караме?
Баща ми кара Б5.5 (2.5 TDI V6) и в момента го продава...
Купуван е нов от VW от познат, баща ми е 2ри или 3ти собственик.
В момента, след много смени на носачи, демпфер, няколко пъти смяна на брави ще се разделя с него защото го очаква смяна на колянов вал, повдигачи и други забавни и скъпо струващи неща...
Баща ми кара Б5.5 (2.5 TDI V6) и в момента го продава...
Купуван е нов от VW от познат, баща ми е 2ри или 3ти собственик.
В момента, след много смени на носачи, демпфер, няколко пъти смяна на брави ще се разделя с него защото го очаква смяна на колянов вал, повдигачи и други забавни и скъпо струващи неща...
- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
И аз така съм чувал за B5.5 2.5 ТДИ - скъпа поддръжка!
Колкото до B5.5 - аз съм доволен. Не мога да кажа, че е перфектната кола, но както се изразиха едни майстори - щом още я караш - значи си случил.
А за Б5 доста хубави отзиви съм чувал, аз лично си харесах 5.5 заради външния вид, колкото и глупаво да звучи, а и заради годината на производство. Не на последно място бях прегледал сума Б5 по Горубляне и ми бяха втръснали. Не на последно място 6-степенната скоростна кутия също ми прозвуча привлекателно.

Колкото до B5.5 - аз съм доволен. Не мога да кажа, че е перфектната кола, но както се изразиха едни майстори - щом още я караш - значи си случил.

А за Б5 доста хубави отзиви съм чувал, аз лично си харесах 5.5 заради външния вид, колкото и глупаво да звучи, а и заради годината на производство. Не на последно място бях прегледал сума Б5 по Горубляне и ми бяха втръснали. Не на последно място 6-степенната скоростна кутия също ми прозвуча привлекателно.

-
А това вярно ли е ,че таблата много скърцали?
- stefan4o
- Контакти:
Да. И духалките им се белят. И корите на вратите и те скърцат. Абе, не си е работа 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми скърцат... и вратите увисват.
Народна кола :)
Народна кола :)
-
А 6-цата и тя ли е с алуминиеви носачи :)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”