Покупка на автомобил от Благоевград

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Linkos
Автомобил: VW Golf 1.8 T
Двигател: AGU

Re: Покупка на автомобил от Благоевград

Мнениеот Linkos » Нед 07 юли 2013 19:25

Щом са оставили лампата на Еърбега да свети едва ли са я закачали да чистят грешки ,а и да са ги изтрили след 10 минутно каране ,ако има такива пак ще се покажат при една евентуална диагностика .

Потребителски аватар
faberje8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faberje8 » Нед 07 юли 2013 19:29

До колкото съм запозната повечето джамбази не разрешават да им бъркаш с vac по колата.Надали този ще ни разреши.

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Нед 07 юли 2013 19:33

на мен са ми разрешавали на доста места тези който не ми явно криеха нещо и си заминавах :) коли колкото искаш не бързай

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 07 юли 2013 19:42

Защо не потърсите от частно лице, поне няма да Ви пробутва джамбазки трикове..
Аз лично съм присъствал, на сцена, как форумно гуру прави оглед и диагностика пред купувач и продавач. :mhihi
Поетапно им призля и на двамата, но поне продавача вече знаеше какво му има на колата.
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728
това е един ненормален списък за оглед преди покупка.
И двамата няма да го издържите целия, каквото и да е: успех :beer

Потребителски аватар
faberje8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faberje8 » Нед 07 юли 2013 19:56

Предишната,която щях да взема бе от частно лице.Тъй като работя на 2 места и нямам време,дадох пари на майстор от града да я огледа.Имаше външни забележки,които не ме притесняват,но когато дойде време да я плащам се оказа,че има проблеми в документите,била отчислена преди 4 години,карана е с фалшиви номера,трябвало аз да дам парите на ''негово човек'' да оправи документацията,и при познат негов нотариус да направил прехвърлянето.На всичкото отгоре цифрата бе огромна излизаше ми с всичко над 6к

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Нед 07 юли 2013 20:06

Тя и тази ще дойде на 5 хиляди.....огледай във форума какви коли има....по-добре регистрирана, така ще можеш да я покараш поне 50 километра да видиш тропа ли, как работи, как набира, скоростите как влизат, разхода какъв е, пуши ли...Според мен, за тези пари не си заслужава колата :th_up

Потребителски аватар
Lupender
Автомобил: Audi A4 B9
Двигател: EA 288

Мнениеот Lupender » Нед 07 юли 2013 20:22

Въпреки, че съм от Благоевград купувам коли от Дупница. Изборът там е доста по-богат и освен това досега не съм имал отказ от търговец за диагностика и пробно каране, даже в повечето случаи съдействат с транзитки. За целта обаче, трябва да се задели някоя събота за да има време за обстоен оглед и обикаляне. Мога да съдействам на колежката ако се спре на нещо конкретно.

Потребителски аватар
faberje8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faberje8 » Пон 08 юли 2013 10:44

И да си почеша езика още с Иванчов:
Звъня му и го питам дали е изчистил грешката на компютъра-не е,щял да си вземе лаптопа и да я оправи след малко.
След това го попитахме за тест драйф и познайте-100м.пред автокъщата.
След уговорки казва,добре ще ви повозя малко на нея,но вие не може да я карате,защото е с временни номера на мое име.Кажете ми колко е нормално това,и имали ли сте и вие такъв проблем в друга автокъща?
:screwy

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 08 юли 2013 11:14

Имай предвид че тези мотори вървят с много проблемни скоростни кутии и е важно да си я покараш ти колата - за да усетиш как работят скоростите. :th_up

Потребителски аватар
bobovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobovo » Пон 08 юли 2013 11:54

добре ще ви повозя малко на нея,но вие не може да я карате,защото е с временни номера на мое име

А това дали е истина ,че с такива номера може да кара само даден човек?

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Пон 08 юли 2013 12:24

Много ти се чудя колежке... Изключително ми е чудно, защо след като Иванчов ти се прави на интересен в продължение на толкова време, все още напираш за тази кола??? ( при положение че знаеш че е с толкова проблеми) 3 и 300 за 1.6, кола от Германия/Австрия, ми колко по-скъпа искаш да е ...
35 километра по-северно от Благоевград има едни автокъщи, дето един колега ти ги препоръча, сигурен съм, че вместо да биеш път и усилия в разходки до блг при Иванчов и нерви, отдели си една събота или неделя и отиди в Дупница, сигурен съм, че за няколко часа ще си тръгнеш от там с кола, която ще ти допадне и хареса!

П.П Никакви пристрастия към "морето от коли", просто се изумявам от наивността на колежката. Дано по-скоро си купи количка, и да е доволна от нея!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 08 юли 2013 12:26

И аз като гледам темата оставам с впечатлението, че едва ли не това е последната кола на земята :eek Огледайте се, има и други.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пон 08 юли 2013 19:08

Казваш му на тоя да се изръга някъде и продължаваш да търсиш твоята кола.А такива в изобилие навсякъде а и всеки ден все повече се вкарват.Как така ще те гони един вид и въобще ще коментираш тука това.....светещи аербеци и там подобни светлини по таблото да си ги карат.....Жалко че си много далеч да види тоя цървул как се гонят жени.... :screwy

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 08 юли 2013 19:40

Боли го кура джамбазина за теб - като придиряш много, дава ти пътя. Ще дойде друг, пред когото номерата му минават. Кофти звучи, но е истина.
А тест драйв на нерегистрирана кола по улиците - как си го представяте?!

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пон 08 юли 2013 20:04

Е да... ама не го приемаите че него го боли фара......по скоро на теб ти е през оная работа за него....така виждам аз работите.Ти си над него....имаш си пари търсиш си....тои какво ти приказва или предлага трябва да ти е все едно.Или харесваш колата или не....заминаваш и го забравяваш....Повечето продавачи във автокъщите са просто продавачи а не собственици.Така че тои остава със пръст в устата....ти си намираш твоето и се приключва.Това кои ще се набучи след теб си е негова работа....

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”