По темата мисля да подкрепя мнението на Мършавия

Freakylol написа:Хаха това, че на времето не си имал пари за а3 не мисля, че трябва да правиш такива крайни заключения и аз нямам пари за голф 7-ца ама не го плюяИ само за протокола, междуосието на голфа е с МАЛКО, но е по-малко от на а3 и леона, да не говорим пък, че разликата във височината е 13мм което изобщо не означава по-просторно и комфортно.
Само с това не мога да се съглася. Не мисля, че да караш с 4 еднакви гуми е яд или повишен разход. Други изисквания на куатрото няма - карам втока кола 4х4 и точно с тази система грижи не съм имал ... а и не се сещам за някой, който да е имал.Eunos написа:... Куатрото тук е само носител само на възможни ядове и повишен разход, само за да може зимата приз краткото време когато има много сняг да ти се наложи малко повече сцепление. ..
myrshavija написа:Eunos написа:
forski написа:Няма по-безмислена тема от тази, честно
myrshavija написа:Как да му помогна? Като му кажа да си купи А4, защото на мен повече ми харесва? Като му кажа да е куатро, без да се обоснова защо? Или като го светна, както направиха по-горе, за това, че А4 е по-голямо от А3 - мисля, че това беше новината на годината!
Fearless написа:На А4 обслужването е по-скъпо заради разположението на двигателя,не като части,а като труд.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта