Колега,преди няколко месеца и аз бях в същата дилема.
Спрях се на Октавиа,обаче не се спазарихме за цената и към момента си карам Пасата.
Точно 2.0 бензин си търся и аз.Но и цените,на които се предлагат автомобилите също имат значение.
Октавиа се намира около 3 500-4 000 лв.Голф и Бора от 5 000лв нагоре.
Регистрация,обслужване,хубав ГИ,и цената на Бората отиде на 7 000лв.За кола на 12-13 години ми се струват доста.
молба за съвет при избор на автомобил... може би VW BORA...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
-
- Автомобил: VW BORA 2.0 115
- Двигател: AQY 1999
Re: молба за съвет при избор на автомобил... може би VW BORA
Така е сметката Здравко !
При мен дори стигна 8600лв.Но идват модерните FSI,TSI и TDI двигатели с техните дюзи,валове,клапани,глави,вериги,помпи,маховици,турбини,компресори и т.н.
Така,че-направи малък компромис с цената...
При мен дори стигна 8600лв.Но идват модерните FSI,TSI и TDI двигатели с техните дюзи,валове,клапани,глави,вериги,помпи,маховици,турбини,компресори и т.н.
Така,че-направи малък компромис с цената...
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Дилемата ти е като моята общо взето и аз карам Толедо в момента и се чудя какво да избера,Октавията е най просторна спрямо Голф и Бора комби и багажника е доста голям като на стария Сеат
цените им като цяло са еднакви но фейслифта на Шкода е доста по скъп от първите модели преди 2000г. но и качеството им е по добро което оправдава цената
, но чесно казано на живо като ги видях Бората най ми допада отвътре по изпипана е от Шкодата особено моделите с високо оборудване,така че клоня към нея повече,но нищо не се знае което намеря по добро това ще е 

-
- Автомобил: Seat Toledo GT
- Двигател: 2.0 2E 1994
За багажника просто немам думи...
Нема такова чудо направо... Като си имал такова Толедо и вече си увреден - половината мазе можеш да натовариш и остава място ... Не разбирам защо ВАГ са допуснали само Октавията като наследник на тая бездънна яма... А иначе и на мене Бората ми е най-красива - ако с тоя дизайн я бяха направили и във вариант хечбек - нямаше грам да се колебая...

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
bobbby11 написа:За багажника просто немам думи...Нема такова чудо направо... Като си имал такова Толедо и вече си увреден - половината мазе можеш да натовариш и остава място ... Не разбирам защо ВАГ са допуснали само Октавията като наследник на тая бездънна яма... А иначе и на мене Бората ми е най-красива - ако с тоя дизайн я бяха направили и във вариант хечбек - нямаше грам да се колебая...
Така си е

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
bobbby11 написа:За багажника просто немам думи...Нема такова чудо направо... Като си имал такова Толедо и вече си увреден - половината мазе можеш да натовариш и остава място ... Не разбирам защо ВАГ са допуснали само Октавията като наследник на тая бездънна яма... А иначе и на мене Бората ми е най-красива - ако с тоя дизайн я бяха направили и във вариант хечбек - нямаше грам да се колебая...
Бората я има във вариант комби, който не му е достатъчен седанът да се ориентира натам

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:bobbby11 написа:За багажника просто немам думи...Нема такова чудо направо... Като си имал такова Толедо и вече си увреден - половината мазе можеш да натовариш и остава място ... Не разбирам защо ВАГ са допуснали само Октавията като наследник на тая бездънна яма... А иначе и на мене Бората ми е най-красива - ако с тоя дизайн я бяха направили и във вариант хечбек - нямаше грам да се колебая...
Бората я има във вариант комби, който не му е достатъчен седанът да се ориентира натам
Именно за комбито говорим че не е достатъчно голямо колега

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Днес покарах ето тази Бора http://www.cars.bg/c429128 .Колата е много добра поне според мен,искам да споделя впечатления от мотора 2.0 115коня много приятен двигател върви с 60км/ч на 5-та,точно както старото 1.8 моно,еластичен и доста пъргав щом му подадеш газ
като цяло колата си струва парите. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”