Избор на голф..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на голф..
Това е супер аз си мислих че Golf и Passat имат еднакво окачване..Говорим от 99-00 година.. :D Начи Golfa е по евтин за поддръжка от пасата ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
По принцип - да. Но си е Голф... 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ако вземеш кола от частно лице, има плюсове, че е платена застраховката, прегледа, и данъка. А дали е обслужена нищо не се знае! Всичко е на късмет!
По-добре си вземи запазена нов внос, и дето не е трешмелена 2 години по нашите пътища, защото се отразява на колата 100%. Колко и да е, в чужбина не треперят на колите, както при нас, и като дойде тук при нас поне има малко животец, но ако е карана и от Българин, който не потдържа а само кара, става лошо! На теб се пада честта да стегаш колата!
Затова, моето мнение е нов внос, запазена вкарваш я в сервиз, оглеждаш от А до Я и под канал, и преценяваш! Сменяш всичко и си спокоен! Пък всичко останало е на късмет!
По-добре си вземи запазена нов внос, и дето не е трешмелена 2 години по нашите пътища, защото се отразява на колата 100%. Колко и да е, в чужбина не треперят на колите, както при нас, и като дойде тук при нас поне има малко животец, но ако е карана и от Българин, който не потдържа а само кара, става лошо! На теб се пада честта да стегаш колата!
Затова, моето мнение е нов внос, запазена вкарваш я в сервиз, оглеждаш от А до Я и под канал, и преценяваш! Сменяш всичко и си спокоен! Пък всичко останало е на късмет!
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
stefan4o написа:По принцип - да. Но си е Голф...

Freakylol написа:От Пловдив знам, че идват.. нещо с К почваше. Вече 4 коли знам с такова окачване, едното е даже 1 година с него без проблеми, но е относително кога ще се предаде било скъпо или евтино окачване.
Мда, намерих ги. Едните са Крафт, другите АТЕС. Както и предполагах не съм ги чувал преди

-
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:stefan4o написа:По принцип - да. Но си е Голф...
Именно
Freakylol написа:От Пловдив знам, че идват.. нещо с К почваше. Вече 4 коли знам с такова окачване, едното е даже 1 година с него без проблеми, но е относително кога ще се предаде било скъпо или евтино окачване.
Мда, намерих ги. Едните са Крафт, другите АТЕС. Както и предполагах не съм ги чувал предиНо, ако има някой с такива да сподели. Ако са добри, то ще се чуе.
Иначе http://www.cars.bg/c421303 нещо такова мисля да е . :D А по нашите автокъщи искат по 6-7 дори .. За 99-00 кола..Как става тая работа?А иначе с колата аз не бързам има го и тоя вариант да изчакам някой форум колега да си пусне в продажба колата и да я зема от него..
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Изглежда хубав,но е само на бензин,което при твоето каране от Димитровград до Пловдив всяка седмица няма да се отрази добре на джоба.
Мен ако питаш,потърси 1.9 90 коня дизелче.И те вървят на тея пари и са кучета.
Или нещо на газ
Мен ако питаш,потърси 1.9 90 коня дизелче.И те вървят на тея пари и са кучета.
Или нещо на газ

- xploda
- Двигател:
viktorzlatkov написа:Иначе http://www.cars.bg/c421303 нещо такова мисля да е . :D А по нашите автокъщи искат по 6-7 дори .. За 99-00 кола..Как става тая работа?А иначе с колата аз не бързам има го и тоя вариант да изчакам някой форум колега да си пусне в продажба колата и да я зема от него..
С Боми Ауто имай едно наум. Много опарени има от тази автокъща. Иначе такъв голф не струва 4400. Повече от 3500 са си пари на вятъра за мен.
Форумна кола... всички са по-скъпи от тези в мобиле или cars-a. A реално е 50/50 е раЛтата. В смисъл такъв има много хубави коли, истински дето се казва. Наистина поддържани и обслужвани как си трябва и нормално струват повече. Но има и немалко "фалшификати" - съвсем постни коли, съмнителна поддръжва и вид и струват минимално по-евтино от наистина хубавите екземпляри. Толко ако си го нарочил да е Г4, търси и А3-ка, че 1.8 на Г4 се среща по-рядко отколкото при А3-ките ;)
-
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:viktorzlatkov написа:Иначе http://www.cars.bg/c421303 нещо такова мисля да е . :D А по нашите автокъщи искат по 6-7 дори .. За 99-00 кола..Как става тая работа?А иначе с колата аз не бързам има го и тоя вариант да изчакам някой форум колега да си пусне в продажба колата и да я зема от него..
С Боми Ауто имай едно наум. Много опарени има от тази автокъща. Иначе такъв голф не струва 4400. Повече от 3500 са си пари на вятъра за мен.
Форумна кола... всички са по-скъпи от тези в мобиле или cars-a. A реално е 50/50 е раЛтата. В смисъл такъв има много хубави коли, истински дето се казва. Наистина поддържани и обслужвани как си трябва и нормално струват повече. Но има и немалко "фалшификати" - съвсем постни коли, съмнителна поддръжва и вид и струват минимално по-евтино от наистина хубавите екземпляри. Толко ако си го нарочил да е Г4, търси и А3-ка, че 1.8 на Г4 се среща по-рядко отколкото при А3-ките ;)
И аз така мисля за кола тази година 4-5 са много..Но как може се пазариш с тия ? Да търся дефекти ? С бащата сме се разбрали да търся кола с малко купе..Автоматично Аудито,Бората,И Толедо отпадат..
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
A3 си е бюджетен голф както някой го наричат, или ти имаш в предвид а4 (не, че е кой знае каква разликата) ? Иначе тоя голф е с доста захабен интериор.
Шофъорската седалка е изгорена май, airbag-a на волана е сменян според мене което автоматично води до това, че колата е удряна, Копчетата на средната конзола под духалките ми изглеждат надрани, поставката за чаша е надрана.. и май това виждам на снимките.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Freakylol написа:A3 си е бюджетен голф както някой го наричат, или ти имаш в предвид а4 (не, че е кой знае каква разликата) ? Иначе тоя голф е с доста захабен интериор.Шофъорската седалка е изгорена май, airbag-a на волана е сменян според мене което автоматично води до това, че колата е удряна, Копчетата на средната конзола под духалките ми изглеждат надрани, поставката за чаша е надрана.. и май това виждам на снимките.
Не стана въпрос за този голф в cars-a ,че са му много тези пари..
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е, ако питаш продавача са му малко парите... Въпрос на гледна точка.
А че голяма част от колите по автокъщите са удряни или с дефект е факт. Тя ако е здрава и може да мине ТЮВ няма да е в България... Според мен човек е хубаво да се настрои да попадне на такъв автомобил, то иначе ще е нереално кола на малко пари и перфектна... просто мисия-невъзможна е.
А че голяма част от колите по автокъщите са удряни или с дефект е факт. Тя ако е здрава и може да мине ТЮВ няма да е в България... Според мен човек е хубаво да се настрои да попадне на такъв автомобил, то иначе ще е нереално кола на малко пари и перфектна... просто мисия-невъзможна е.
- xploda
- Двигател:
viktorzlatkov написа:.Автоматично Аудито,Бората,И Толедо отпадат..
Що така реши? Един багажник и 20-на санта по-дълга кола не можеш ли да ги караш

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Може, колегата да има гараж, който не побира по-голяма кола от Голф! Аз така взех Голф-а, пред едно венто! Защото не влиза Вентото
Недейте така, явно си има причина колегата! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:Може, колегата да има гараж, който не побира по-голяма кола от Голф! Аз така взех Голф-а, пред едно венто! Защото не влиза ВентотоНедейте така, явно си има причина колегата!
Позна..А кола извън гараж не искам да държа драскат ,чупят..Лоша работа..А и бащата изобщо не е съгласен за кола с голямо купе..
- xploda
- Двигател:
viktorzlatkov написа:Позна..А кола извън гараж не искам да държа драскат ,чупят..Лоша работа..
Tи ако мислиш, че гаража ще спре този, който е решил да ти чупи колата...
viktorzlatkov написа:А и бащата изобщо не е съгласен за кола с голямо купе..
Бората ако е голямо купе, представям си за А6-ца или БМВ 5-ца какво му е мнението

Бората ти е 438, а голфа 415 санта. Мерете си гаражите и преценявайте кое ще влезе

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”