Честита придобивка колега, много километри да и навъртиш, и само масло да сменяш!
Ако е възможно направи малко повече снимки (Много съм фен на този модел шкода)
И дай мнение за този автомобил, макър, че нямам възможност да си купя сега, ако падне на цената на Голф 3 а дано ама надали !

Мнение за Octavia II 1.9TDI 105к.с. PD? Купена!
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Re: Мнение за Octavia II 1.9TDI 105к.с. PD? Купена!
Честито колега, мнооого добър избор на кола и на мен са ми любими. Много безаварийни км.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Супер е Шкодата няма да съжаляваш,баща ми кара такава вече 7 години и е много доволен не сме имали проблеми с нея само консумативи и нафта,Дано останеш доволен и много безаварийни

Така изглежда в момента.
Какво се случи през зимата? Ами не много хубави неща, но така е с автомобилите втора употреба...
Консумативите са ясни смених ги при Самуил от Gunter сервиз Варна (много кадърен и точен)!
Оказа, че има доста проблеми по колата:
Счупен кулер мърда при движение, не се държи за профила м/у фаровет "очиларка" и за да не се вадят маркучите на турбо пътищата са хванати за него с видии вместо с металните стандартни скоби.....
Крив заден мост.
Това са проблемите! Оставихме ги за на пролет..
Е! Не дочака до пролетта счупи се турбото. Смених турбо и кулер и пътища, този проблем се реши преждевременно, оства задния мост.
Колата си върви, но парите за интериорни подобрения отидоха за тези ремонти.
Колата е хубава широка и побира доста неща за семеен автомобил, заслужава си! Икономична е извън градско.
Добавих и нови комлекти гуми, зимни и летни GOODYEAR EAG F1 (ASYMM)2, страхотни гуми!
Това е за сега...

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Сериозни ремонти като начало,дано нямаш повече проблеми занапред и то не толкова скъпи 

Честито и от мен.Дано повече не се налага да наливаш пари.Интересно ми е кара ли я на преглед някъде преди покупката...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”