SvilenG19 написа:Искам да го заменя за нещо по-луксозно
E каи честно пежака по-луксозен от пасата ли го изкарА

SvilenG19 написа:Искам да го заменя за нещо по-луксозно
plamen-roni написа:instantaccess написа:C-класата е по-нисък клас от Пасата. Не бих сменил Пасата с С-класа освен ако не е на много добра оферта.
Относно питанката - по-скоро не е такси, белите таксита са повече в Германия. В другите държави са повече други цветове. Може да е била служебна, но може и да не е - ето например сега белия цвят е много модерен.
Ехххх тези Пасати изкарахте , че са космически коли. Така е Пасата е най високия клас на автомобилостроенето.
SvilenG19 написа:Относно БМВ не съм навит , имам чувството , че се карат вече само от квартални тарикати които въртят гуми покрай училищата(говоря за 4000-6000лв). Предпочитам нещо стилно , а БМВ отвътре са пълен т*шак и с нищо не превъзхожда пасата. Навит съм много на А4 1.9 131hp само заради лукса отвътре. Просто един от любимите ми интериори е на тази кола, но повечето са над бюджета от 6500лв. Видях една от СФ италианка каза че за 5800 ще я даде търговеца , но за модела си е евтина и няма да ходя до София специално заради този автомобил. Ще попрочета и за А6 1.9 110hp понеже 2.5 не е хвален много , а и не ми харесва разход над 10градско.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11384114347432059&f1=details&slink=5bv6d4
plamen-roni написа:Правилно ли те разбрах?
xploda написа:plamen-roni написа:Правилно ли те разбрах?
Mи като те гледам неВсе още говориш глупости
Виж и понаучи класовете коли не според марката, а според вида - компактна кола, семейна, лимузина и т.н. Щото айде, аналога на голфа при мерцедес да са а и б класата, а при БМВ да е 1-ва серия, то аналога на пасата са си точно 5-та серия БМВ и Е класата на мерцедес.
Пък ти кво и колко си карал и кое ти харесва и кое не въобще не ме вълнува
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта