Моля за мнение за Голф 3 от обява

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за мнение

Мнениеот anonym0us » Съб 05 апр 2014 17:51

Колега, ако си толко мераклия, на дадена кола, нали знаеш, че кеф цена няма! Най-добре иди да я видиш, без да се обаждаш на продавача, за да не бъде маскирана или прикрити дефекти! Аз няма как да отида защото ми е 100км от там а нямам път! Ако държиш човек да отиде вместо тебе да я гледа, по-добре подмини обявата, защото на него ще му хареса, ти като отидеш няма да ти хареса и става конфликт!
За тези пари си струва, но боя кола не кара :bishop

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 05 апр 2014 17:52

Преместете темата в правилния раздел :) Голфа и аз го гледам от доста време. На снимки излгежда добре. Мисля,че няма да има проблем и една газ да си сложиш,ако вземеш колата. Късмет :th_up

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Съб 05 апр 2014 17:57

Marto_cafeto написа:Преместете темата в правилния раздел :) Голфа и аз го гледам от доста време. На снимки излгежда добре. Мисля,че няма да има проблем и една газ да си сложиш,ако вземеш колата. Късмет :th_up

То за газта е ясно че ще се слага, защото за сега май няма по голяма оферта с изключение на дизелите ама там е друг филм.

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Съб 05 апр 2014 18:00

anonym0us написа:Колега, ако си толко мераклия, на дадена кола, нали знаеш, че кеф цена няма! Най-добре иди да я видиш, без да се обаждаш на продавача, за да не бъде маскирана или прикрити дефекти! Аз няма как да отида защото ми е 100км от там а нямам път! Ако държиш човек да отиде вместо тебе да я гледа, по-добре подмини обявата, защото на него ще му хареса, ти като отидеш няма да ти хареса и става конфликт!
За тези пари си струва, но боя кола не кара :bishop

Човек вместо мен да я гледа не е оферта ти си казал защо.Просто ще изчакам още някой ден и ще се види какво ще се прави дали ще се ходи или ще се отказвам. Иначе от четено във форума и от мненията в тази тема оставам с впечатлението, че не са кой знае колко капризни автомобили с този двигател АФТ, е разбира се иска си необходимото от към страна на поддръжка но пък кое не иска.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Съб 05 апр 2014 18:08

Колега, това са стари коли, и не очаквай "ПЕРФЕКТНА" кола! Винаги ще има дребни забележки, на които трябва да се обръща внимание, но важното е колата да е в движение! Винаги трябва компромис, но зависи дали си струва според тебе! Това е моето виждане, и подръжката не е от най-скъпите! Може някой датчик на перката да е за смяна или термостат, това са дребни кахъри! Важното е да няма проблем с мотора и купето да е читаво! Останалото го знаем! Късмт и дано намериш твоята кола :th_up

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Съб 05 апр 2014 18:10

To и аз имам това в предвид за мотор и купе.За датчици или разни такива ремонти е ясно че не могат да се избегнат голямото кахърене е да няма сигменти,бутала,блок и подобни но без диагностика и оглед нямам как да се разбере.Ако въобще може да се разберат подобни неща на диагностика тъй като не съм много запознат

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 05 апр 2014 19:19

Това са корави мотори със здрави скоростни кутии.Нямат много общо със 1.6/101 коня като на 4-ките.
Ако е от Италия поне няма да има ръжди по купето.Ако ще я гледаш,виж я как пали и дали не се чуват разни шумове от мотора,дали пропушва при форсиране,дали работи равномерно.Ако дадат да и врътнеш едно кръгче някъде,виж как включват скоростите,пробвай и климатроника дали работи.Друго не се сещам :th_up

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Съб 05 апр 2014 19:37

Благодаря колега 2-3 дена и ще се изясни ситуацията дали ще се ходи до там или не :)

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Вто 08 апр 2014 8:51

gozzini написа:To и аз имам това в предвид за мотор и купе.За датчици или разни такива ремонти е ясно че не могат да се избегнат голямото кахърене е да няма сигменти,бутала,блок и подобни но без диагностика и оглед нямам как да се разбере.Ако въобще може да се разберат подобни неща на диагностика тъй като не съм много запознат

Колега, за такива механични проблеми като сегменти, бутала и т.н., не разчитай на диагностика. Диагностиката ти показва дали електрониката по колата работи коректно. Ако работи добре мотора и не свети някаква лампа по таблото, не е нужно да правиш диагностика.
Иначе колата изглежда доста добре. Късмет. :th_up

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Re: Моля за мнение за Голф 3 от обява

Мнениеот ALESYZ » Сря 09 апр 2014 10:17

Хубава изглежда колата. AFT-то е добър мотор, малкото GT му викат и въобще не може да се каже, че е слаб. Търкалях го доволно много. Аз бих се разкарал ако има възможност. Колата е с климатроник, това е много добре.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 17 апр 2014 13:06

Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна.
Колега да не си купил колата че обявата е няма :love.vwclub

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Пон 21 апр 2014 15:16

не

stoyan0304
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0304 » Пон 21 апр 2014 15:21

Намери ли подходящия автомобил ? или още търсиш

gozzini
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gozzini » Съб 10 май 2014 8:32

Още съм в процес на търсене но пък и част от финансите по форсмажорно отидоха към друго направление.Така, че може да се каже ,че хем съм в процес на търсене ама хем съм и в лек застой :Д

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”