Мнение за един Vw Golf 4 GTI

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за един Vw Golf 4 GTI

Мнениеот jordanpar » Вто 08 апр 2014 20:02

Отиваш и питаш защо го е пребоядисал.
Отиваш и питаш кой му е правил мунинга.
Отиваш и питаш ''хубуу си направил 260 катъра тази кола,ами как спира с фабричните си спирачки????''.Щот все ми се струва че след толкова хвалби по турбини-мурбини,рекарота,музики и черни тавани,все щеше да отдели 2 реда и за спирачките ако и тях беше барнал.
Отиваш и питаш произхода на колата.
Отиваш и питаш за динографика.
И не на последно място питай себе си ,верно ли ти се карат 260 поне по обява конски сили на предно само???
Щот ако си мислиш че ще си много бързия с тази кола,не виждам как.

petar_a
Автомобил: VW BORA 2.0 115
Двигател: AQY 1999

Мнениеот petar_a » Вто 08 апр 2014 22:14

jordanpar написа:Отиваш и питаш защо го е пребоядисал.
Отиваш и питаш кой му е правил мунинга.
Отиваш и питаш ''хубуу си направил 260 катъра тази кола,ами как спира с фабричните си спирачки????''.Щот все ми се струва че след толкова хвалби по турбини-мурбини,рекарота,музики и черни тавани,все щеше да отдели 2 реда и за спирачките ако и тях беше барнал.
Отиваш и питаш произхода на колата.
Отиваш и питаш за динографика.
И не на последно място питай себе си ,верно ли ти се карат 260 поне по обява конски сили на предно само???
Щот ако си мислиш че ще си много бързия с тази кола,не виждам как.

:th_up

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Сря 09 апр 2014 8:54

Може и да се изказвам неподготвен, но:
- колата пише, че е 99-та, а този модел волан до колкото знам се монтира до 98ма
- колата пише, че е GTI, а аз GTI без махагон не съм виждал
- таблото е т.н. bora sport tacho, което не се монтира на коли от тази година, явно е слагано допълнително и е попаднал на модел с мили
- облегалката и долната част на седалката ми се виждат с различна тапицерия в средата, пък и точно такъв плад на recaro салон не съм виждал
- има писано за някакви неща под капака, но реална снимка на тях няма
- пише окачване Koni, а колата е вдигната дори повече от стандартно GTI окачване
- не съм сигурен дали всички 4х4 са със 6 степенна скоростна кутия, но ако е така то този съединител от шкода няма да стане освен ако не е сменял кутията

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 12 апр 2014 16:31

Колега,карай си x5-цата и си свиркай ;) Лично аз тази обява съм я гледал стотици пъти и има нещо което не ми харесва. Цветът на 1-во. Тези 260 коня поне една снимка на мотора да беше направил продавача. Ти си преценяваш но с предно няма да си голям състезател.

V8ka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот V8ka » Нед 13 апр 2014 11:14

Автомобила който карам в момента е служебен и скоро ще трябва да го оставя.А какво точно означава:''с предно няма да си голям състезател''.За момента само оглеждам автомобилите :)

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”