Vlad777 написа:Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11397744022749239&f1=details&slink=69cln8
forski написа:Щом нямаш пари, не се хвърляй на този разкован от каране турбо Пасат, за ремонти и гориво ще имаш ли пари?
Търси 1.8 атмосферен, отпадат ти два доста скъпи компонента, за които съм убеден че на теб ще се падне високата чест да смениш с нови
Да колега пресметнал съм ги тези разходи
anonym0us написа:Колега, кола по снимки не се избира! Ще ти кажа аз така търсих по нет-а 5 месеца! Набелязвах коли и ходих да ги гледам, и да ти кажа честно на снимки грабваха здраво! Отиваш там, няма нищо общо, даже се питаш, дали не си объркал автокъщата![]()
Но все пак иди я погледни, ако имаш възможност и не ти е голям разход ! Може порай нея, да харесаш друга, която я няма в нет-а! Не се заблуждавай, за малко пари няма хубава кола, и да е нова година!
Всеки иска да кара нова кола, ама нъцки!
А до конкретната кола, явно не са напаснати броните когато е сваляна маската! Дали заради обслужване дали заради удар, никой не може да каже!
Най-скъпо при тези мотори е обслужването както казаха колегите! Ако имаш пари да я обслужиш си струва! Но трябва да си сигурен, че няма и други проблеми! Особено при тези стари коли, спукани от каране, все ще изкочи нещо! Затова си приготви освен покупката на колата още 1000 лева за неочаквани ремонти!
Един съвет от мен, гледай само един модел кола, за да намериш най-запазената! Късмет!
Благодаря колега

И аз доста гробници видях за тези 2 месеца откакто си търся кола (на снимки и по телефона сега излиза от завода ... на място.. няма здраво място

И аз така смятам нещата 4000 за кола 1000 за обслужване и някои малак ремонт =)
Сега немога да отида да я видя че съм извън града но се надявам в понеделник да мога