Покупка на Ауди Б6 1.9TDi quattro
Re: Покупка на Ауди Б6 1.9TDi quattro
Спри да гледаш тия автокъщи. Там колите седят с цел някой да изкара пари а не да я продаде с цел да си купи друга. Давам ти пример: Преди две седмици си продадох моето ауди 2.5тди куатро типтроник и с всички екстри беза кожа,памет и шибедах за 7500.Само последната година съм дал над 1500лв за да сненям разни неща и всичко е сменяно с оригинални части.Ако дадена кола в автокъща има проблем той се отстранява с плюнка и тиксо. Приятелски те съветвам да си купиш кола от часно лице а не от тия мошенници и измекяри.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
lub0o написа: - AMBITION фабрично ли е или правен тунинг някакъв?
Ambition е средното ниво на оборудване при Ауди (Attraction, Ambition, Ambiente) като последното е най-високо. Джамбаза в обявата е писал че амбишън е най-високото оборудване, ама не е така

- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
ping23 написа:Спри да гледаш тия автокъщи. Там колите седят с цел някой да изкара пари а не да я продаде с цел да си купи друга. Давам ти пример: Преди две седмици си продадох моето ауди 2.5тди куатро типтроник и с всички екстри беза кожа,памет и шибедах за 7500.Само последната година съм дал над 1500лв за да сненям разни неща и всичко е сменяно с оригинални части.Ако дадена кола в автокъща има проблем той се отстранява с плюнка и тиксо. Приятелски те съветвам да си купиш кола от часно лице а не от тия мошенници и измекяри.
По-принцип и аз бих избрал автомобил от човек,но там шанса да е с тази година\комби\1.9-131к.с.\запазена и със доволно екстри е малък.Затова съм се насочил към тази обява,то и няма никаква гаранция от кой ще я вземеш и двата варианта си имат минуси.Аз искам да е запазена без значение от кой ще е.Ако се окаже читава и я откарам в сервиз и няма сериозни забележки я отнасям.
Нямам познати които разбират от автомобили от Варна,та ще помоля някой ако прояви желание да я погледне.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Мога да ти дам телефона на човек който е бог на Ауди за Варна ! Ако решиш ми пиши
- lub0o
- Двигател:
Ще съм ти благодарен,ако ми дадеш номера направо ще се разбера с него.
- lub0o
- Двигател:
Плана се изменя за Б6,ще се търси Б7-1.9ТДИ
Харесах си е едно в Пловдив - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395422472506688&f1=details&slink=6juo9s
Знам,че е постна но ми харесва повече от Б6.Исках да е 2.0ТДИ с повече екстри,но предпочетох да е 1.9ТДИ.
Какво ви е мнението?
Харесах си е едно в Пловдив - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395422472506688&f1=details&slink=6juo9s
Знам,че е постна но ми харесва повече от Б6.Исках да е 2.0ТДИ с повече екстри,но предпочетох да е 1.9ТДИ.
Какво ви е мнението?
lub0o написа:Исках да е 2.0ТДИ с повече екстри,но предпочетох да е 1.9ТДИ.
Какво ви е мнението?
Конкретната кола изглежда добре. Ауди В6/В7 според мен трябва задължително да е комби, както в случая.
2.0ТДИ върви много добре и въпреки проблемите си особено в надлъжните мотори аз бих се спрял на него.
Отиди я виж колата и я покарай дано не ти се стори слабичка.
Това за мулти волана не го разбраха ама .....
Добре изглежда наистина.Дано и на живо да е такава запазена.

- lub0o
- Двигател:
При така постния интериор,може ли да се замени след време с - мултиволан,навигация,ел.рекаро седалки и т.н.,или неможе?
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
@lub0o-взема ли Б7-ца или само лаф-моабет?
- lub0o
- Двигател:
За момента си търся още,но да е 1.9ТДИ успоредно с това гледам и субару аутбек 2.5(той си беше първоначалната цел де,не знам защо ми влезна мухата за това ауди)
Брат ти в борсата си гледал субаро безупречно но си е скъпичко и си минал на аудито знам и аудито и субарото
- lub0o
- Двигател:
pyzda написа:Брат ти в борсата си гледал субаро безупречно но си е скъпичко и си минал на аудито знам и аудито и субарото
Не те разбрах?
- lub0o
- Двигател:
Темата може да се
.
Понеже си харесах друг автомобил.

Понеже си харесах друг автомобил.
- lub0o
- Двигател: