Мнение за избор на първа кола до 4000лв.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за избор на първа кола до 4000лв.

Мнениеот muns61 » Вто 27 май 2014 18:55

Кола през форум не се купува, тук те затрупват с всевъзможни небивалици и простотии. Покарай колите на приятели, ако ти дадат и си харесай нещо. Първата покупка ще ти е 100% на късмет.
......................
Тази регистрация на разбъркване на локвата ми мяза! :mhihi

Потребителски аватар
Dagestan
Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
Двигател: AGN 2000

Мнениеот Dagestan » Вто 27 май 2014 20:01

muns61 написа:Кола през форум не се купува, тук те затрупват с всевъзможни небивалици и простотии.

:th_up
Много точно казано. Повечето мнения в този раздел са семкаджийски и без много полезни съвети. И аз се слагам от семкаджиите. :redface

Нито съм питал, тук, нито съм чел мнения за модела и двигателя на колата, когато купувах. Отидох, харесах, купих.

П.П. Да разбуня духовете, моята кола е 15-годишна австрийка, стъпила на българска земя преди по-малко от 2 месеца и няма ръжда по веждите на калниците, на единия праг има, но защото е чукнато леко там и е набъбнало петно. Само да не стане така, че да си връщам думите назад, когато видя отдолу какво е положението. :mhihi

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 29 май 2014 19:56

anonym0us написа:Колега, тука можем да поспорим, но не и в тази тема! Колите от магазина излизат с антикорозионна защита до 12 години! Ние ги купуваме на над 13 години ако ли не и на 15 години! Лугата се е впила в купето, а защитата е паднала по шосето! Затова казах на колегата до 5 годишна да я купува! Ама за този бюджет на дали!

Да....но гаранцията важи за пробивна корозия а не за тази първоначалната изгнилост.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”