Колебая се между Пасат и Бора
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Re: Колебая се между Пасат и Бора
Вземай най-евтиния добре изглеждащ пасат AFN, щом е толкова важно да изглежда добре. Обслужването на мотора е по-евтино от на голф, за носачите не се плаши, не се предават всички наведнъж и не е задължително да смениш всичко. Нищо общо няма усещането да седнеш в пасат и това да седнеш в бора. По-голямата кола е по-комфортна и усещането за сигурност и убеденост на пътя е съвсем различно.
Колега автор на темата. Бора е Голф с багажник, най-общо казано. В това няма нищо лошо разбира се. Пасат сам по себе си е малко "по друга бира". Платформа, возия и т.н. По отношение на твоя избор, винаги бих избрал Пасата и то с AFN мотора, както и колегата по-горе ти е писал. Още повече, че и ти искаш дизел. Ето едно предложение: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11408817591541665&slink=7cp819
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти, но как да разбера дали е AFC , смисъл искам да си взема колата от по-близко място до родния ми град. Например или от Хасково/с. Труд/Пловдив , все пак не искам моя познат, дето ще идва с мен да го разкарвам из цяла България. Снощи говорих с баща ми, той се съгласи да вкара около 8К + моите 3-4К , но не искам да взимам от него, защото за университета ще ми трябват доста пари, той е шофьор вече от 22 години, той също ще помогне с покупката на автомобил, обадих ме се на няколко познати, които живеят в вътрешността на България, ако намерят някой читав екземпляр да ни се обадят, сега всичко е в тяхните ръце. Началото на тази седмица, ще пиша как вървят нещата с колата :)
Благодаря на всички за съветите, помощта и препоръките. Избора остава м/у пасат и ауди , ако се намери читав екземпляр. :)
Благодаря на всички за съветите, помощта и препоръките. Избора остава м/у пасат и ауди , ако се намери читав екземпляр. :)
- opsi4
- Автомобил: BMW E91 06
- Двигател: Yamaha FZ6 S2 09
Колега, като гледах обявите, които си посочил просто не ми се мисли в какъв филм ще се вкараш с подобен автомобил
При теб най- удачен вариянт ми се струва да се насочиш към Голф 4-ка 1.9ТДИ 90 к.с. и по възможност регистриран. Или друг вариянт да изчакаш да събереш още 2к. и да се насочиш към нещо по- читаво за да няма после
....

При теб най- удачен вариянт ми се струва да се насочиш към Голф 4-ка 1.9ТДИ 90 к.с. и по възможност регистриран. Или друг вариянт да изчакаш да събереш още 2к. и да се насочиш към нещо по- читаво за да няма после

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях пред същата дилема Бора Голф Октавия и накрая взех Пасат б5.5 1.9 131 коня комби,преди да го взема карах няколка Бори бензин и дизел 115 и 116 коня но след като се качих на пасата усетих разликата и ми хареса много.Колата не е чак толкова скъпа като поддръжка спрямо Голфа или бората но е много по просторна и удобна за пътуване
Пробвай и сам прецени коя ще ти допадне повече,а като цена нямат разлика запазените коли струват пари 

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1Y 1994
Давам глас за Пасатора отвътре повече място по-голям комфорт при шофиране,а има и богат избор от мотори 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”