Покупка на Голф 4 дизел

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на Голф 4 дизел

Мнениеот anonym0us » Съб 22 ное 2014 19:36

Заден десен панел ми се вижда китосван и правен. В моторния отсег има доста ръжда на места, но това не е болка за умиране ако не е внос от Австрия. Скъпа е за тези пари, вътре е най-евтиното оборудване. По-добре загледай коли от очвек, или от форума :c020

Бандит
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2.0 ABF 97

Мнениеот Бандит » Съб 22 ное 2014 19:58

" вътре е най-евтиното оборудване" в смисъл ?? какво трябва още да притежава ?. За сега още събирам информация и съвети :).

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Съб 22 ное 2014 20:07

Салона е от най-евтиния плат, и седи като на москвич. Не е рекаро седалките, или на кратко казано Хайлайн салона. А отвън е с халогени на фаровете и тъмната хела на стоповете, което не се връзва със салона. Или салона е сменян или стоповете и фаровете. А като екстри няма нито подгреване на седалките, нито махагон (поне за мен си е екстра и ме радва), също така не е с трилъчев волан, което не е болка за умиране, ама като даваш 5 бона да знаеш за какво ги даваш. Мен не ме кефи, ти си знаеш! :c020

Бандит

Мнениеот Бандит » Съб 22 ное 2014 20:25

Колега би ли ми дал пример с някоя 4-ка която да ползвам за мостра , да има нещата който каза.И аз мисля че ако ще се дават пари да си има всичко ;)

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Съб 22 ное 2014 20:28

Намери си кола която ти харесва. Не чакай някой да ти каже какво да харесаш.

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Мнениеот vanesto » Съб 22 ное 2014 20:35

http://www.cars.bg/c945259
Ето тази например. Не очаквай във форума да ти харесат кола, набележи ни няколко и тръгвай да обикаляш. Снимките много често лъжат.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Съб 22 ное 2014 21:11

Бандит написа:Колега би ли ми дал пример с някоя 4-ка която да ползвам за мостра;)

Просто пример, на мен ми допада, не казвам точно нея да вземеш. Всеки харесва различни автомобили, ти питаш ние ти отговаряме, но не трябва да ти избираме ние колата, а ти самия >>> http://www.cars.bg/c927459

valetor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valetor » Нед 23 ное 2014 10:51

За този Голф, ако се абстрахираме от инфото в обявата за мощността му (90кс), ще видим, че според капака на двигателя е 90 кс, а според буквите на задната врата (TDI) мощността е друга...
А сега де? Кое е вярното и "що така бре Миме"?

Бандит

Мнениеот Бандит » Нед 23 ное 2014 13:10

Колеги не съм постнал тази тема за да ми избирате колата :Mr Green Fun просто искам да прочета мненията , съветите и опита ви с тези коли.Искам максимално да съм запознат когато ходя да гледам кола (кое,как,защо и т.н). В другите теми чета за "демпферен маховик" бихте ли ми разяснили малко по подробно за тази част скъпа ли е , лесно ли се поврежда ....Благодаря предварително.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Нед 23 ное 2014 13:18

скъп е и няма смисъл да се подменя отново се дмпферен слагаш обикновен и нямаш проблеми

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Нед 23 ное 2014 13:20

Еми колега, по-форума едва ли можем да ти обясним всичко. А демпфера едва ли можеш да го разбереш сам, ако не почне да чука на свободна скорост. Има доста автокъщи които си имат свои сервизи, и колите горе доло ги правят за продаване. Натягат демфера да изкара някой км. и после се скапва. Мои познат си купи Дизелов Голф 5 за 10 бона и не можа да го прибере от Гоце Делчев. Но това е друга тема. А какво да гледаш, при покупката? Ами всичко, купето най-обстойно за удари, ръжди по прагове и арки, дали цвета на кола дели, от панел до панел и такива работи. По-мотора не трябва да има течове, и също така преди да я запалиш, пипни двигателя леко с ръка и виж дали е топъл, ако е топъл значи, е палена преди теб! Моя съвет е да изчакаш и да купиш кола зимата, когато паднат температурите под 0 градуса. Сега още е рано! Тогава ще разбереш как работи дизела. Избирай автомобил и отивай да гледаш. Ако не си сигурен в себе си, плати на човек който разбира да ти помага, иначе нали знаеш, че нищо не е безплатно в живота. Ние тука само можем да видим външно и само по снимки колата, а джамбазина снима така колата, че да видим това което той иска да видим, нали се сещаш?! Дано имаш късмет и да вземеш хубава кола! :th_up

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Нед 23 ное 2014 16:39

много са изтезавани тези дизеларки да знаеш/общо взето уморени почти до краен предел са всичките,които са за продан.
ти сам виждаш,на снимки не можеш да си избереш,камоли на живо.
не знам ква е причината,но в момента четворката е най-търсения и респективно най-продавания модел на нашия пазар.все трябва да изкочи нещо,но не бързай,че всичко е дроб :wink

Бандит

Мнениеот Бандит » Нед 23 ное 2014 21:48

Значи демфера е често срещан проблем (само при 110 ли го има )?. Нещо за скоростите да кажете те също така ли са доста дефектни както им се носи славата.Аз не бързам един път вече се н....х и сега се ядосвам как да постъпя. Помощта която ми оказвате е голяма и съм ви благодарен , аз ще поствам обяви който са ми направили впечатление вие което може да кажете ще е от полза.100% следващия път ще взема човек който разбира :th_up :love.vwclub .

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Нед 23 ное 2014 22:10

Демпфера не е често срещан проблем, той както и много други части и възли в конструкцията на автомобила са подложени на не малки натоварвания!
В определен момент ресурса му се изчерпва и се налага да бъде подменен, както се подменят накладки и филтри, така и след определен период от време и изминати километри се подменя съединител, турбо, помпи и т.н. това не означава че частите са дефектни или проблемни, означава че са експлоатирани толкова дълго време че вече се налага тяхната подмяна с нови :smile
Ако не си финансово подготвен да обслужваш въпросния автомобил се насочи към такъв който ще можеш да ремонтираш и обслужваш, инъче няма смисъл да го купуваш...нали така :smile

Потребителски аватар
pomeoo
Автомобил: MK3
Двигател: ABD
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Нед 23 ное 2014 22:16

Бандит написа:http://www.cars.bg/c915061

А за този какво ще кажете колеги ?

Дърта на библия кола с ненорламно висока цена, която е БЕЗ регистрация !

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”