jordanpar написа:Някак си не мога да си представя българина да е с мисленето на шефа на счетоводната кантора която ползвам--с костюм и колело ''Газеле''
Нидерландия дали е държава с уреден обществен транспорт? Каква е площта на Нидерландия? На ден минавам между поне 60 и 100км, понякога и 2 пъти повече, налага ми се с работата си да мъкна и чанти с оборудване, предлагаш ми да ги минавам както днес валя в тоя дъжд с колелото ли? Само да спомена, както най-вероятно знаеш, че площта на Нидерландия е близо 3 пъти по-малка, а населението над 2 пъти по-голямо, т.е има едно 6 пъти по-голяма гъстота на населението. 66 срещу близо 480души на квадратен километър. Транспортът в Холандия не е толкова критичен, понеже всички там са гъз до гъз.
jordanpar написа:О,забравих че в България има и трети вариант-живееш при мама и тати,нищо че вече си на 24-25 години,по добре е да си гъзар с кола,отколкото независим в собствена квартирка.
И като живееш самостоятелно от мама и тате и нямаш 5 пробити стотинки да отидеш да ги видиш дали още са живи, защото едната квартира пак ти е половината от средната месечна заплата? Как не го разбрахте, че ние в България живеем да сме роби и да плащаме сметки и всякакви нови данъци, които щурнат в малоумният акъл на Бат Бойко?
Polo6R написа:Има и четвърти вариант- чужбина, когато корабът потъва, плъховете първи се спасяват
Тия, които в чужбина преуспяват и внасят милиарди в България като пращат пари на близките си и са отишли там, защото няма на къде и тук е мизерия, най-малкото могат да бъдат наречени "плъхове". Поне помагат на близките си. И ако утре всички те спрат да внасят пари, ще изревеш на умряло и ще разтурим държавата, защото още по-трудно ще закърпим дупката, зейнала в бюджета, понеже е по-важно да даваме социални помощи на някои малцинства, където всички майки са самотни, отколкото да ги разпределяме на нуждаещите се.
Polo6R написа:Аз моята кошничка съм си я оплел отдавна и то в България, не в чужбина.
И това мен ме интересува, защото...? Защо ли нямам кола на лизинг и жилище на кредит? Защото работата тук в БГ-то е паянтова.