Мнения и преперъка за конкретен автомобил Skoda Octavia комб
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Re: Мнения и преперъка за конкретен автомобил Skoda Octavia
Да, но както казваш не е много напред с екстрите, поне да беше фарове с лупи и със скалите за гориво и температура, че тази електроника не ми допада, а относно октавията за мен фаворита е от първия пост колега http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427835402851156 която е 2004 и ми е най-наблизо..
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
the_red_camel написа: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427835402851156
Регистрирана,газифицирана...
Реално ти ляга на около 4400лв нов внос.
Според мен си заслужава.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
В cars.bg е по-евтина със цели 99лв.
" http://www.cars.bg/c1123398 "
" http://www.cars.bg/c1123398 "
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Тая кола се продава вече година и половина. Беше от частно лице, беше в автокъща, сега пак е от частно лице, като през цялото време е с пловдивска регистрация. Сега няма снимка на двигателя, но имам някакъв спомен, че е от стария модел - AGU защото беше с жило на газта. Воланът е претапициран - това е нормално предвид качествата на гумения волан на Октавия. Топката на ск. лост е четворкова, а не оригиналната. Като цяло си заслужава един оглед.
- the_red_camel
Интересен случай,благодаря за споделената информация колега, иначе първоначално и там цената беше същата преди няколко дена, ако газта е с жило би било по добре че не е с ел дросел(не че е кофти) а иначе предишната цена каква беше имаш ли спомен..
- w_smith
- Контакти:
Може и по-евтина да беше, но не мога да гарантирам за тази информация.
- the_red_camel
Здравейте, значи днес звъннах за първата октавия с газовата, продавачът бил от Стамболийски(на 10км от Пловдив) каза, че колата е внос от Германия, купил я от шефа си където работи в автосалона, споменах му за случая както каза колегата с продажбата за автосалона, и човека ми каза, че колата винаги са е продавала от него просто я снимал в самия автосалон където работи!? Газовата била на 10дена и тия дни му сменил компютъра, че записвала грешки от ламбда-сондата, но сега всичко е било ОК. Доста уверено говореше и понеже каза, че по-всяко време може да се види автомобила и нямал какво да крие.. Малко ми се вижда съмнителна таз работа, като се има на предвид, че след монтаж на нов ГИ да се продава 

- w_smith
- Контакти:
Просто газовицата не е нова. Закарай я при Касапина на диагностика и ако е читава отнасяй. Много хубави коли са, моята вече я карам над година и за това време ремонтите са амортисьори на багажника и две подгревни свещи нищо не се е обаждало. А аз постоянно си търся нещо за смяна 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Аз не си търся неща за смяна,те ме намират.
Рейка,бобина,един преден и един заден лагер.
Това за 8 месеца и 35000км.
Като цяло съм доволен от колата.
А багажника...

Рейка,бобина,един преден и един заден лагер.
Това за 8 месеца и 35000км.
Като цяло съм доволен от колата.
А багажника...
- w_smith
- Контакти:
Багажника е без коментар
Здравко, моята е на 129... реални, потвърдени от Еуратек, откъдето е купувана. Не че Еуратек не са бавноразвиващи се де.
А и аз и баща ми за 2 години сме минали 20 к км., има разлика с 35к км. за 8 месеца
.

Здравко, моята е на 129... реални, потвърдени от Еуратек, откъдето е купувана. Не че Еуратек не са бавноразвиващи се де.

А и аз и баща ми за 2 години сме минали 20 к км., има разлика с 35к км. за 8 месеца

- the_red_camel
Хммм ясно, то от паспорта на газовата ще си проличи историята, много ви благодаря за споделената информация колеги
Обмислям варианта и за Румстър'а но за тях пък не знам много като инфо и ми е малко далечко, инак с ГИ ще си е супер колица 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
търси кола на реални километри която може да провериш в представителство http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427807619482858&slink=9axksp
коли от незнайно коя ръка,нов внос на "реални" 130,140,150 хил км са рискова покупка тази която си дал не ми харесва
пита ли продавача дали поне е обслужена и,ако е може ли да го докаже не те съветвам да купуваш кола само защото ти е близко,ако трябва и в другия край на България бих отишъл хората ходят за читава кола чак до Германия,а на теб не ти се разхожда до София
коли от незнайно коя ръка,нов внос на "реални" 130,140,150 хил км са рискова покупка тази която си дал не ми харесва
пита ли продавача дали поне е обслужена и,ако е може ли да го докаже не те съветвам да купуваш кола само защото ти е близко,ако трябва и в другия край на България бих отишъл хората ходят за читава кола чак до Германия,а на теб не ти се разхожда до София
- the_red_camel
Съгласен съм с теб колега за километрите, понеже колата която карам от профила е със сервизна книжка и съм доволен от нея. Взех да се замислям за Румстър'а ама той пък е с ниско оборудване,и най ме дразни няма показатели за гориво и най-важното за мен температурата..
- the_red_camel
Колеги вече твърдо съм решил, че моята кола ще е румстър'а.. работата е да ида в софия на една разходка и да видя колата от предишните постове, иначе звъннах на собственика и го питах дали е 1-ви собственик защото номерата са нови софийски и ми каза че е 2-ри собственик и колата е регистрирана преди 3 месеца, обявата е някъде от 1 месец и от началото беше 9000 после 8 и нещо после 8100 и сега спешно 7990-8000 

- the_red_camel
Колеги като ида да видя колата и евантуално ми хареса, при кой майстор да я водя в София, единствено се сещам за vaskoto1 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”