Избор на автомобил ?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на автомобил ?

Мнениеот 777 » Чет 28 май 2015 15:25

ALESYZ написа:
betaserk написа:За притъпканите улици на София може и да не става, но за сега в по малките градове има място за пасатора, мене тази ми се вижда тясна понякога а камоли да седна в голф, ще ме хване клаустрофобия :horror
Като свикнеш с размерите си е супер колата, то по тази логика в града трябва да се движат само 2-рати голфчета и корсички и полота :mhihi

А според теб какъв е смисълът от така изброените от теб голфчета и корсички? Защо изобщо се произвеждат малки коли? Някои хора по света, си купуват коли според нуждата, а не според егото.

Да де ама хората по света имат и 2-ра и 3-та кола за извън града. Тук в повечето случаи е универсален боец.

kmh_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kmh_91 » Чет 28 май 2015 15:30

Момчета, помолих за съвет относно тия коли, и избора на двигател,а не за разни малки коли. Малка кола не карам, не че съм супер голям човек, просто не ми е удобна, а и често пътувам на дълги разстояния и нося багаж. От 5 години карам Пасата и ми е сто пъти по-удобен от малката кола. Убеждавам се, че ако продължавам да чета разни форуми накрая няма да си взема кола. Искам просто съвет за тия коли които съм споменал и типа на двигателя :)

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Чет 28 май 2015 16:33

Извинявай, колега, ние го ударихме на дернек :mhihi Мислиш като мен за големите коли :th_up Аз бих си взел аудито а6 комби с двигател 170 к.с. който мисля че го водят за най-издръжлив има и 2.0 140 и 3.0 незнам колко коня, според мен ако се намери с 170 к.с са достатъчни хем данака няма да е милиони и да харчи като пусната мивка, не бих взел 3.0 защото според мен е много голям тоя двигател и 4x4 защото ще харчи още повече.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”