Покупка на Пасат 1.8Т
- draior
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- Двигател:
- Контакти:
Re: Покупка на Пасат 1.8Т
Как ви се дават 5000 лв за 17 годишна кола не знам. Плюс ГАЗ 1000 + обслужване още 500. А той пасата в Австрия струва макс 700 евро
Благодарен съм ви за мненията , да посочил съм и коли над лимита ми но поне да ги имам в предвид , никога не се знае
.
Относно 5К за тези коли и аз мислех ,че ще са по евтини за тези години, но гледам какви цени държат по нашите сайтове , има доста по евтини но ми се струва че ако се вземе такава е бездънна яма - само да правиш или е по вероятно да стане така. По принцип хубавото си струва пари ако реално е така , пък и по новите не са за сиромаси като мен - верно лъскави и с много екстри но обслужването им не е за моите възможности. И в чуждите сайтове хубавите коли не са евтини , продават си коли за скраб евтино и ние им се радваме . Излизат и добри парчета но трябва да си на точното място в точното време и да разполагаш с ресурс .
Предполагам , че газта доста време се задържа на ниски цени спрямо 2-3 години на зад и на бензиновите народни коли и то на газ им се вдигнаха цените , така си мисля. Поздрави и уважавам всяко ваше мнение .

Относно 5К за тези коли и аз мислех ,че ще са по евтини за тези години, но гледам какви цени държат по нашите сайтове , има доста по евтини но ми се струва че ако се вземе такава е бездънна яма - само да правиш или е по вероятно да стане така. По принцип хубавото си струва пари ако реално е така , пък и по новите не са за сиромаси като мен - верно лъскави и с много екстри но обслужването им не е за моите възможности. И в чуждите сайтове хубавите коли не са евтини , продават си коли за скраб евтино и ние им се радваме . Излизат и добри парчета но трябва да си на точното място в точното време и да разполагаш с ресурс .

Предполагам , че газта доста време се задържа на ниски цени спрямо 2-3 години на зад и на бензиновите народни коли и то на газ им се вдигнаха цените , така си мисля. Поздрави и уважавам всяко ваше мнение .

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си мислиш че ще купиш някоя от тези за 4-5 хилки и ще вземеш кола която няма да се нуждае от ремонти за в момента жестоко си се заблудил колега. Това са коли на по 17 години , едва ли всичко е перфектно по нея както пишат в обявите.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Казвам ти лично мнение. Преди 1 година си продадох пасата 1.8 без турбо за 3800 в идеално здраве.след 3 дни лутане пасат или мерцедес излизе обява за сегашния ми пасат на цена 2000лева. Човека има само апартамент и кола в България. Живее и работи в германия и си взима и севейството натам. Погледнах е на компа и веднага я взех с неработещ абс. Последва ремонт за 80лв и за 15000км смених само бензинова помпа. Осъзнавам, че си е късмет но излизат и добри оферти, за които се чака и се глееда. Успех и не търси най скъпото а по запазеното.
Така е не са първа младост , какъвто ми е късмета - ще гледам ще пробвам и така . Дори да има нещо за правене се надявам да има толеранс във времето ако е нещо по скъпо , та да се съберат средства или нещо по дребно ако е за момента .
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”