Правилен избор за първа кола

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Re: Правилен избор за първа кола

Мнениеот agumba » Чет 25 юни 2015 9:53

sve_13 написа:Определено искам да е бензин поради факта както и вие казахте че може да се сложи газ щото идва доста по-леко,а и при дизела не ме кефи много звука на трактор.Явно ще е 1.6 16V или SR,повече ме влече към SR-a ,но се притеснявам от таз така прословуто проблемна кутия ,поне каквото съм чул и чел до сега де.Но и наистина за данъка няма смисъл да се плащат още 100лв. или колкото там отгоре.Благодаря за мненията,ако има още какво да се каже с удоволствие ще го изслушам. :biggrin

Можеш да търсиш направо с качен газов инжекцион, вече ги има доста!

Колкото до кутиите, и аз съм с модела SR, вече 2 години, какви ли не щуротии ми изскочиха за оправяне за това време, но кутията не е сред тях! Така че, всичко е до късмет, малко или много, както и до начин на експлоатация и поддръжка!

А за данъка, нека ме поправят, ако греша, но даже и разликата, между два почти еднакви двигателя - 1.6, 100 и 105 коня, е доста фрапираща - над 150 лв!
Нека хората, каращи 16 клапановия 1.6, да споделят, колко им е данъка?

Потребителски аватар
sve_13
Автомобил: Golf 4
Двигател: AKL 1998

Мнениеот sve_13 » Чет 25 юни 2015 10:01

Хаха,тоя клип съм го гледал и много се смях,обаче е много верен и наистина VW е доказана марка.А между другото се замислям и за някоя запазена 3ка също е вариант и ме устройва.

Потребителски аватар
sve_13
Автомобил: Golf 4
Двигател: AKL 1998

Мнениеот sve_13 » Чет 25 юни 2015 10:04

Разбира се че ако е направо газифицирана ще е голям плюс стига да попадне човек на такава.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пет 10 юли 2015 7:10

Колега, само за да те ориентирам по добре, на колко години си?

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пет 10 юли 2015 14:32

И аз да се обадя - за първа кола 1.8Т забрави. 1.6 ще ти е тамън както се казва. Особено ако мислиш да я караш предимно градско ( селско ). Гледай да ИМА газова, за да не даваш още едни 1000++ лева. Също така я закарай в сервиз за оглед преди покупката. Ако си от София има много добър VAG сервиз СЛЕД околовръстното...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”