qm_parket написа:Какво Ауди си карал? И между другото А3 спортбек по-добро ли би било като избор? От BMW ме спира само това, че е със задно.
http://lmgtfy.com/?q=%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8+%D1%864
Дадох я за пример, защото е с 15+ години по-стара разработка, но е много по-приятна и комфортна кола от О2.
Сравняваш пирони с картофи. Ако търсиш комфорт, гледай БМВ 5та серия, Ауди А6, МБ Е-клас и подобни по размери коли.
Ако държиш на печка, CR дизелите са доста по-тихи от PD - за мен има голяма разлика дали ще слушам 5-6 часа тракането на PD в евтино и необзшумено купе или CR в по-хубава кола, а защо не и бензинов мотор.
Карал съм само няколко пъти Е39 - 520и и 520д - купето МНОГО ми харесва и сега карам отново Ауди Ц4 само защото Е39 с 4х4 няма. Сравнение между О2 и Е39 не може да има - второто е истинска кола, а първото е евтин вариант на Бора.
Карам стари кошници, защото не мога да си позволя новите, които ми харесват, а с евтините вече имам неприятен опит - точно с О2.
Всички търсят най-новата кола, която може да се купи за определен бюджет, но за същите пари аз предпочитам нещо по-старо и приятно за каране(и в повечето случаи по-надеждно).
Pirogov написа:Според мен си вози доста прилично октавията. Естествено ако не я сравнявате с S600. Сравнете я с Фабия да речем
Не върви да сравняваме Октавия и Фабия, както не върви да сравняваме Бора и Поло. Да - Октавия е по-комфортна от Фабия, но е много далеч от много други коли за същите и по-малко пари.
И по-нагоре написах - ако се търси евтин седан с размерите на Бора, нека авторът махне думата "комфортна" от постовете си и всичко ще е ясно и няма да има недоразумения.