мнения за audi 80 B4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за audi 80 B4
При положение, двулитровите осемклапанови мотори са почти или съвсем същите като на Голф3, не виждам причина да са толкова проблемни. Все пак тук във всяка трета тема се възхвалява Г3 1.8 моно, а 2Е е дуракоустойчив до безобразие, само си носиш фланец и бобина в багажника.
А дали ще си купиш 20+ годишна механичка, су е личен избор.
А това за поддръжката като на Б5 е някакъв модерен виц сигурно. 80 Б4 се поддържа като Г3, но е една идея по-здраво и удобно след смяната на вечно тропащите тампони отпред.
А дали ще си купиш 20+ годишна механичка, су е личен избор.
А това за поддръжката като на Б5 е някакъв модерен виц сигурно. 80 Б4 се поддържа като Г3, но е една идея по-здраво и удобно след смяната на вечно тропащите тампони отпред.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Почти същите са, но 2-ма човека с ABK мотори вече реваха от "неразрущимата кола". То не бяха дебитомери, стъпкови моторчета и т.н. Периферията на тия не е Бош/Беру ами Хитачи и цените са ох мама.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Имах кола 90-та година и мога да твърдя, че доста неща се разваляха поради факта, че е на доста годинки и всичко почва да се предава подред, така че според мен колегата е прав и цената за поддръжка на по стария автомобил може да е едно към едно с такава да кажем 2000-та година. Пасата го карам 11 месеца вече и само смених маслото, не се е развалило нищо за сега да чукна на дърво.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Един кош си е кош и на 10, и на 20, и на 30 години. Това, че 1-2-3 души са си купили лошо поддържани коли и след това не са могли да си ги оправят, не означава, че АБК е МНОГО по-лош мотор от 2Е или пък, че АБТ е по-лош от ABS. Смятам, че е малко лицемерно да хвалим Голф3 във форума и да плюем по 80/Б4, макар втората кола да е определено по-добра. И двете са доста стари, но да казваме на черното бяло ... Както и е смешно да се сравнява поддръжката им с тазо на ПасатБ5.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Това като оня виц....Купих си кола за 800 лева, ама нещо не върви....Ми то и аз си взех хладилник за 800 лева, и той не върви 

Един приятел кара такава кола от 2 години и за сега няма сериозни оплаквания.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Събери пари и си купи по нова кола 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
колко по-нова 96-97 

-
- Автомобил:
- Двигател:
защо ми е нова кола като това ще ми е първата и просто ми трябва нещо на което да се науча да карам?
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
betaserk ..... На аудито съединителя комплект притискател и феродов е между 100 и 150 кинта а на твоя пасат е между 1000 и 1500. Само за инфо - днес поръчах (щото става само с предварителна заявка и капаро от 500 лева) една дюза за октавия 2008 1и 9 тди помпа дюза 105 конски сили. Ми дюзата струва само 1280 лева и 65 лева за експресна доставка от днес за утре от германия. Та изобщо няма база за сравнение за подръжка и бла бла бла.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Това е кола на толкова години,че ще фалира собственика си.
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
Да бе да ..... Ти само се моли да не скапе демфера твоя пасат че ще трябва да дадеш за него толкова пари колкото струва едно такова ауди.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
600-700лв не ми се вижда толкова много за 350 000км.
ignorancee написа:защо ми е нова кола като това ще ми е първата и просто ми трябва нещо на което да се науча да карам?
Ти ще излизаш да се учиш да караш на улицата ли?

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Това ауди от карс.бг е със слагана Диавия в Италия - не е за препоръчване този климатроник - зависи все пак де, ама е предпоставка за ядове.
Принципно са много стари вече тези колици и е мисия невъзможна да намериш запазена и ставаща за каране, която да не прилича на тотален коптор.
Аз карам АБК на газ вече осма година и почти 70 000 км., да чукна на дърво.
Даже по едно време я бах пуснал да я продавам, ама ми минаха дяволите.
Немалко пари съм дал за поддръжка, ама то не става само с каране.
Стара кола занемариш ли я, много бързо може да стане тотален торник.
Мислил съм да я сменям, ама чакам да ми падне служебна и не ми се купува друга за момента.
Ако Б4-ката е в добро състояние е много кола - но шансът да намериш запазена е мнооооого малък.
И да намериш, няма да е за 1800 лева - няма луди да ти дадат кола, която става за каране, за толкова пари.
Все пак не се знае де - търсене му е майката, ако си се спрял на този модел.
Принципно са много стари вече тези колици и е мисия невъзможна да намериш запазена и ставаща за каране, която да не прилича на тотален коптор.
Аз карам АБК на газ вече осма година и почти 70 000 км., да чукна на дърво.
Даже по едно време я бах пуснал да я продавам, ама ми минаха дяволите.

Немалко пари съм дал за поддръжка, ама то не става само с каране.
Стара кола занемариш ли я, много бързо може да стане тотален торник.
Мислил съм да я сменям, ама чакам да ми падне служебна и не ми се купува друга за момента.

Ако Б4-ката е в добро състояние е много кола - но шансът да намериш запазена е мнооооого малък.
И да намериш, няма да е за 1800 лева - няма луди да ти дадат кола, която става за каране, за толкова пари.
Все пак не се знае де - търсене му е майката, ако си се спрял на този модел.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”