За града смело мога да ти препоръчам корсата, много леко се управлява, много добра шумоизолация, компактни размери, 5 врати, вкарвам два велооспеда вътре като им сваля предните гуми

, моята е 1.3 цдти и харчи 5,5 нафта в града, извън 4,5. Обаче има много неща които трябва да се гледат много добре - моята уж беше перфектна но смених за мое спокойствие 4 амортисьора, егр, разни маркучи, дискове, накладки, промивка на двигател, чистене дюзи, вече втори път масла и филтри, избушване на катализатор (на 200000км беше оригиналния и яко затлачен), 4 нови гуми и още дреболии. Разхода в началото ми беше 5,5-6 извънградско, но след всичките процедури се нормализира. Така че ако бюджета е 4-4500 вземи нещо до 3500лв според мен. Аз преди си я продавах за тази сума, но вече не ми се дава, харесва си ми

Разбира се скоро ще сменя веригата пак за мое си спокойствие и тампоните на двигателя. За бензиновите корси не знам много, но като цяло обслужвания, части и т.н. не са скъпи. А возията е нормална и приятна, не е като лагерна количка чак, и на дълъг път се пътува добре.