Колега,лично аз бих се отказал.
Правите уговорка за конкретен сервиз,те ти увъртат,значи нещо крият.
Парите са си твои,ако толкова те влече тази кола наистина намери някои,който разбира материята.
Нали казваш,че имаш твои хора в Порше-Овча купел?

Мнение за конкретни обяви - vw golf VI 2010-2012г., 1.4тси, 150к.с.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за конкретни обяви - vw golf VI 2010-2012г., 1.4тси, 150к.с.
Ами първо да благодаря на колегата hooligan_sk, който дойде и огледа внимателно колата и ми помогна с избора. Колата съм я капарирал и понеделник ще я взема.
Автокъщата "leasecars" или Лизингови автомобили, като цяло явно взимат добри коли. Казаха, че взимат коли само от БГ и върнати от лизинг/банки. Разрешават колата да се закара в сервиз, макар да имахме малко спречкване за това и като цяло останах с добро впечатление от тях. Другото което е, км. на колата бяха напълно реални, колата е с комплект ключове, сервизна книжка и общо взето както трябва да е 1 изрядна кола. Цените може би са малко надути, но който търси качество на първо място, смятам, че тази автокъща е добър избор.
Колегата вече може да коментира малко повече и другите голове, ако някой има интерес. Като цяло тези голфове си имат някакви филми, но са на малко км., под 100хил. км и като цяло с малко забележки.
Автокъщата "leasecars" или Лизингови автомобили, като цяло явно взимат добри коли. Казаха, че взимат коли само от БГ и върнати от лизинг/банки. Разрешават колата да се закара в сервиз, макар да имахме малко спречкване за това и като цяло останах с добро впечатление от тях. Другото което е, км. на колата бяха напълно реални, колата е с комплект ключове, сервизна книжка и общо взето както трябва да е 1 изрядна кола. Цените може би са малко надути, но който търси качество на първо място, смятам, че тази автокъща е добър избор.
Колегата вече може да коментира малко повече и другите голове, ако някой има интерес. Като цяло тези голфове си имат някакви филми, но са на малко км., под 100хил. км и като цяло с малко забележки.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ами да ти честитим тогава.
Адмирации за колегата,който се е отзовал на твоя апел за помощ.
Адмирации за колегата,който се е отзовал на твоя апел за помощ.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
В квартала съм и отдавна ми е интересно какъв е случая на тази автокъща. Хубаво е че се появява някакъв ограничен вторичен пазар на български fleet cars. Може да са бивши служебни, но пък малкия пробег и редовното обслужване са голям плюс. 
ПС: Сподели впечатления като я покараш малко.

ПС: Сподели впечатления като я покараш малко.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Zdravko Zankov написа:Колега,лично аз бих се отказал.
Правите уговорка за конкретен сервиз,те ти увъртат,значи нещо крият.
Парите са си твои,ако толкова те влече тази кола наистина намери някои,който разбира материята.
Нали казваш,че имаш твои хора в Порше-Овча купел?
Какво да ти кажа, мислих го това, питах дори моя човек във VW дали можем да намерим по-добро съотношение цена/качества, той направи 1 проверка и каза, че тези голфове, нали година, мотор, скорости, екстри вървят между 16-18, но каза, че пробега ще е над 100к и трудно ще намерим под 100к. Колата щеше и да е внос, вероятно от Германия.
Ние иначе колата я закарахме в Порше, но не беше при моите хора и получих доста по-малко информация, а и приятелката ми отиде, понеже аз бях на работа, а хората нямаха свободен час сутринта, когато бях в Къщата и ми отказаха.
Ако трябва да сме честни обаче, донякъде разбирам управителя, защото главното за отказа му беше, че има сервиз на Порше на доста по-близко разстояние и да не се качва автомобила на пътна помощ, защото си е някакъв риск все пак.
Тъпото е, че преди това изрично ги питах и дори записахме час и с тях се разбрахме в колко часа да съм в автокъщата и колко часа да тръгнем и сумата за пътната помощ, която си е към автокъщата.
Иначе не са ми искали пари за закарването на колата до сервиза.
С изключение на управителя им, от момчетата, които работят там съм доволен.
Нито изтъкват нещо, нито нищо. Говорят ако ги питаш. Дават колите да се проверят, както и да видиш сервизните книжки.
Между другото, днеска момчето каза, че оттам масово купуват коли, дори без да ги проверят по ВИН, камоли да ги закарат в сервиз, каза и че това като цяло си е масова практика в БГ. Моето мнение и препоръка е, че ако ще купуваш по-скъпа кола си заслужава да дадеш 200 лева повече, но да знаеш какво купуваш, доколкото е възможно. Ще има доста по-малко изпитали си хора по тоя начин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска си взех колата най-накрая и всичко мина успешно и без проблеми. Всичко си е както си беше по колата. Човека с който бяхме при нотариуса беше супер точен и ми помогна с някои неща и като цяло отношението му беше супер.
Много съм доволен, а колата вози и върви супер яко.
Събота и Неделя съм почивка и няма да се слиза от нея. 
Много съм доволен, а колата вози и върви супер яко.

- inspektora
- Автомобил: Honda CR-V
- Двигател: i_ctdi N22A2 2008
Честито колега! Приятно и безаварийно шофиране! Радвам се, че си попаднал на коректен търговец (то и такива имало). И аз като купувах Джетата случих на честно момче, ама пак проверявах по всички начини, щото пусто, като сме лъгани неведнъж ... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега. Да попитам трябва да и взимам летни гуми, а мисля и джантки с тях, някакви препоръки ?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Нещо ОЕМ от ВАГ, мен ми допадат джантите на Ауди, понеже при същите цолажи имат по-малък офсет и са по-широки. Ефекта е доста по-добра стойка. Или някоя от качествените марки - BBS, OZ и тн. Ако решиш да минаваш на 17ки, аз уж продавам едни BBS-и. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”