Е за парите, които си отделил, ще си намериш читава количка, без значение А6 или А4. Въпроса е да не бързаш и като се спреш на някоя, задължително в сервиз.
Сериозни коли са и ремонтите не са евтини.

Мнения за Ауди а6 с6 3.0 тди куатро
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за Ауди а6 с6 3.0 тди куатро
Pagemakerboy написа:stoev87
Масло при смяна се налива 8 литра, а не 7.
Честно казано оптимистично ми звучи за 700 лв. крайна цена да се сменят всичките неща, дето описваш.
При мен само смяна на масло, горивен, маслен, въздушен и поленов глътват 400+ лева, като горивния го сменям през смяна на маслото.
Това не съм сменял, по сервизна история бяха сменени 20 000 км преди колата да дойде в БГ Пистов ремък (комплект с ролки) , Комплeкт зъбeн рeмък на впръскваща помпа , Водна помпа, но много оптимистични цени си дал.
А смяна на маслото в автомата си е над 500 лв. отделно.
Цените които съм дал за това обслужване на консумативи естествено не са за оригинални компоненти в официален сервиз а е само за части от аутокели да речем INA,SKF,MANN ... Цените както казах са със 30тина процента отстъпка. Без отстъпка да са 1000лв. Дали си струва да се дават двойни пари за оригинални филтри и ремъци всеки сам си преценява.
Колега Gokito - разлика в двигателите между 4F и B7 няма така че няма разлика и в цените за обслужване

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Зависи кой, колко държи на колата си. Ако в официалвн сервиз ти дадат гаранция за извършения ремонт, защо не?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
3.0 тди куатро автомат отвсякъде е скъп за поддръжка автомобил вериги и обтегачи само оригинални иначе стават бели двг се вади само труда е цифра всичко което се прави по нея в повечето случай е четирицефрена сума
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
Скъп е относително понятие ... Спрямо 20 годишен голф 1.9 с роторна помпа - да скъп е . Като и общото между двете е че се водят автомобили и имат по 4 гуми :)Спрямо друг 6-цилиндров агрегат от тези години си е нормална поддръжката.
Иначе да - гроздето е кисело и кеф цена няма
Иначе да - гроздето е кисело и кеф цена няма

- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил. Ако се намери запазен според мен колегата ще си кара поне 2-3 год. само с смяна на консумативи.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
парите,които е склонен да даде са малко според мен за такова ауди,ако въобще на намери ще е 2004-2005 над 200к ако е от първи собственик и сервизна история със скорошен сервиз ще шестица от тотото,ако не много пазена и поддържана може да даде с лекота още 2000-3000 евро по нея
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
blade84 написа:Всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил. Ако се намери запазен според мен колегата ще си кара поне 2-3 год. само с смяна на консумативи.
Да,то така зависи и кои точно числа ще попълниш във фиша,може после 10-20 години само да си харчиш парите от печалбата

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
blade84 написа:Всичко зависи от състоянието на конкретния автомобил. Ако се намери запазен според мен колегата ще си кара поне 2-3 год. само с смяна на консумативи.
По-вероятно е да спечели шестица от тотото, без да е пускал фиш.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”