stoev87 написа:M3ntata написа:Subaru Outback 3.0i(245к.с. 6H на газ върви доста bmw 530i само може да си мечтае за победа в дуел, ....
Колега не че нещо ама говориш глупости . Като цяло вървенето не е като за кола 250к.с ама де да знам - на газ може да му идва силата ...
И изобщо сравнението с 530i е доста неадекватно първо че субаруто не е в класа на пета серия и второ като концепции автомобилите са абсолютно различни - като задвижване и така на татъка ... По-скоро може да се сравнява с някое A4 Quattro ...
Колега това от личен опит който не е тук видях там дочух, пък дето викаш може на газ да си пази силите за разликата от 3.0 на bmw. С пича който е със субаруто бяхме почти 1г колеги почти всеки ден се возих в тази кола, а другия все още ми е колега с bmw 530i (само задно отново автоматик с газ, еднакво тегло коне кубици и тн само дето субата е 4х4) В това бмв също се возя често и 1-2 пъти съм го карал и да ти кажа е супер муден трябва да го засилиш за да усетиш че караш 3000cc кола, а субарото си реди скоростите адски здраво и те залепя говоря за 6H 3.0L. Та нямам никаква причина да лъжа, нито съм загорял фен на субару, мотора си е чук и перфектен за газ както и 4H 2.5L. не казвам, че на bmw (е39-е60) 3.0i мотора е чуплив просто говорим за усещането, може да е от кутията ако е ръчка може би ще е малко по агресивно ускорението, даже бих казал, че болките на 2.5 мотора на bmw е с по малко дребни болести от 3.0. Както казах автора задължително да се престори на купувач и да пробва някой outback, ако автора съжалява за изгубеното време на лично може да ме плюе колкото си иска. Колкото до това дали са на едно равнище да ти кажа определено субарото го превъзхожда, за тези пари каква е60-ка ще си вземе пълен гроб, а е39 определено като интериор и екстри е много назад, както и като състояние, а зимата си ее... Батко има е61 530xd и зимата не мърда никъде до като не разчистят хубаво, защото е дълга и ниска а това са две много лоши неща за зимата корема опре ли и 6х6 да е файда нема. Не че outback-а не е дълга кола, но е доста по висока и системата си е по добра. Да не правя роман, той автора като пробва сам ще си прецени. Само да добавя за тези пари има хубави A4-ки, но 2.0Т не знам как е на газ, а ако е 4х4 пак нема файда защото няма да е allroad и ще трябва да се жертва колата или да чакаш таксита, а то тогава защо ще е 4х4 като зимата ще седи в гаража. В България сме всеки сам си чисти пътя, а тук даже и снегорини крадат хората...
Поздрави.