Passat b5 131hp 1.9 мнения за конкретен автомобил

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Re: Passat b5 131hp 1.9 мнения за конкретен автомобил

Мнениеот polovera_9n3 » Сря 31 май 2017 14:40

Zdravko Zankov написа:Бих я погледнал.
Но сменени накладки и дискове, а лампата свети...

При автоматиците тази зелената лампа с обувката свети за да покаже, че трябва да натиснеш педала на спирачката преди да включиш на някоя скорост на спряла кола. И като натиснеш спирачка, лампата гасне, включваш там на която скорост искаш D, R, N, 2,3,4, и тръгваш. Като спреш със запален мотор и минеш на P, като си махнеш крака от спирачката пак святка. Май не сме движили с автоматчета :beer
А относно колата от темата- изглежда гледан автомобил, за тия пари и още 2 бона да метнеш за нещо ако има, ще имаш хубава кола със сменено каквото трябва и караш и свиркаш. Аз бих отишъл да я видя на живо......

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Сря 31 май 2017 21:01

polovera_9n3 написа: Май не сме движили с автоматчета :beer

Явно не четеш внимателно.
Zdravko Zankov написа:
w_smith написа:Тази лампа не е за накладки. Колата не изглежда лоша, въпросът е дали скоростите са читави.

Прав си.
Още не бях изпил кафето.

Потребителски аватар
sim_ex
Автомобил: Passat b5.5 1.9 TDI PD
Двигател: AVF

Мнениеот sim_ex » Сря 31 май 2017 21:39

на снимката която гледа отпред си личи че предния капак е леко крив или предната маска е изместена леко от дясната страна има повече луфт от към фара, може да е в следствие на лек удар или не толкова лек ако е оправяна много.
Километрите така и така ясно че не са истински. Рядко може да си позволи някой в БГ подобен дизел на 5-6 години на 100 хил.к и да са му навъртяни още 120 тука а и да може е непродаваема за джамбаза или ще трябва да я продава за нова на 1 км. Предполагам е към 450 000, но това не е толкова зле , до половин милион не е критично. Моята е същата като интериор и волана не е толкова захабен при 315 000 и то голяма част магистрали почти никакво градско. Като цяло съм позитивно настроен. Бих погледнал дали разпределителния вал не е изяден или хидравличните повдигачи износен отгоре, но ме съмнява някой да ти даде да сваляш катака на клапаните. Ако скоростите са наред мисля че е добра оферта. Хвърли едно око на ангренажния ремък но надписите вече едва ли са там

Потребителски аватар
Христо.Шуманов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Христо.Шуманов » Сря 31 май 2017 22:28

Благодаря ви за многото отговори, споделете сервиз в който могат да я погледнат по обстойно?

Потребителски аватар
Бай Иван
Автомобил: Skoda Fabia I Seat Alhambra
Двигател: ASY AWC

Мнениеот Бай Иван » Чет 01 юни 2017 11:54

Избери си от тук:

viewforum.php?f=13

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”