Потвърждавам, че гаранцията не е свързана с град и т.н.
Както и че цените се договарят.
Das Weltauto
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Re: Das Weltauto
p_nikolova написа:Здравейте! Закупих VW Golf 8 2020, на 100 000km от Das welt auto и давам ъпдейт за 2025 година - гаранцията която получих от Das welt auto Пловдив е 12 месеца. Наложи ми се да сменя преден датчик на парктроника - уточнявам, че гаранцията важи ако колата влезе в техен сервиз в гр. Пловдив, но ми се наложи колата да влезе в сервиз на VW Русе. Искам да похваля момчетата, които и от двете страни реагираха много бързо и адекватно, от Пловдив поеха разхода по датчика и по труда за смяната му, която бе извършена в Русе. Дано не се налагат други подмени по автомобила скоро, но мога да потвърдя че са супер коректни! Препоръчвам! Следващия автомобил ще закупя отново от тях.
По тяхната гаранция безплатен е трудът - частите се плащат в някакъв % в зависимост от километрите. Датчик не знам колко струва в частност, но гаранционно не ще да са го сменили изцяло free.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен по Das Welt Auto гаранция ми смениха в Авточойс Велико Търново два броя предни биалетки на VW ID.5 GTX. Не платих нищо.
-
gadnyara
- Автомобил: Golf7 GTE 2017 + MB S205 2020
- Двигател:
Да, и аз някога имах измислена гаранция, която със сигурност не бих ползвал, ако ми се беше наложило.
Но от няколко човека чувам, че текущо има различни гаранционни условия, в полза на клиента.
Но от няколко човека чувам, че текущо има различни гаранционни условия, в полза на клиента.
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
dobrin написа:На мен по Das Welt Auto гаранция ми смениха в Авточойс Велико Търново два броя предни биалетки на VW ID.5 GTX. Не платих нищо.
Била е на малко километри, по-точно под 50к км .
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”