Das Weltauto

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: Das Weltauto

Мнениеот group® » Чет 16 окт 2025 9:28

Потвърждавам, че гаранцията не е свързана с град и т.н.
Както и че цените се договарят.

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Съб 18 окт 2025 17:03

p_nikolova написа:Здравейте! Закупих VW Golf 8 2020, на 100 000km от Das welt auto и давам ъпдейт за 2025 година - гаранцията която получих от Das welt auto Пловдив е 12 месеца. Наложи ми се да сменя преден датчик на парктроника - уточнявам, че гаранцията важи ако колата влезе в техен сервиз в гр. Пловдив, но ми се наложи колата да влезе в сервиз на VW Русе. Искам да похваля момчетата, които и от двете страни реагираха много бързо и адекватно, от Пловдив поеха разхода по датчика и по труда за смяната му, която бе извършена в Русе. Дано не се налагат други подмени по автомобила скоро, но мога да потвърдя че са супер коректни! Препоръчвам! Следващия автомобил ще закупя отново от тях.

По тяхната гаранция безплатен е трудът - частите се плащат в някакъв % в зависимост от километрите. Датчик не знам колко струва в частност, но гаранционно не ще да са го сменили изцяло free. :screwy

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 23 окт 2025 14:14

На мен по Das Welt Auto гаранция ми смениха в Авточойс Велико Търново два броя предни биалетки на VW ID.5 GTX. Не платих нищо.

gadnyara
Автомобил: Golf7 GTE 2017 + MB S205 2020
Двигател:

Мнениеот gadnyara » Чет 23 окт 2025 14:39

Да, и аз някога имах измислена гаранция, която със сигурност не бих ползвал, ако ми се беше наложило.
Но от няколко човека чувам, че текущо има различни гаранционни условия, в полза на клиента.

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Пет 24 окт 2025 17:52

dobrin написа:На мен по Das Welt Auto гаранция ми смениха в Авточойс Велико Търново два броя предни биалетки на VW ID.5 GTX. Не платих нищо.

Била е на малко километри, по-точно под 50к км .

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”