Vlad777 написа:dafi написа:След малко четене за 1,5 на VAG, се оказа че точно ръчната версия има някакво страмно придръпване на студен старт (kangarooing) което явно го борят от година вече и все още не е решено, та този вариянт май отпада.
След 12000 км с такъв двигател 1.5 TSI и ръчни 6 скорости в T-ROC мога да кажа, че нямам никаква представа за какво говориш.
Дано и да нямаш проблем, но ако потърсиш в нета е пълно с оплаквания (seat, skoda, vw, audi). Където се монтира този мотор, все има проблеми. Уж било software, но още няма успешен фикс.
Fiat-а тръгнах да го гледам, но тия от Фиат са ебати хората. Искам да изтегля ценова листа - искат имена, майли, телефони и т.н. за да ми пратят брошура. ОК викам дай да видя на склад какво има, пак същото - написали там кола Х модел Х цена и това е цялото инфо. Ако искаш да видиш подробности, пак трябва да дадеш имена, телефон, майл за да ти изпратят. Някакси това събиране на данни само и само да ми пратят една брошурка хич не ми хареса.
Тия японските някакси не са ни на сърце, та на този етап ги оставяме.
За форда и аз от познат, дето цялата им фирма са все с Форд коли, каза че тоя литровия някакси "трудно тръгвал". Не че на майка ми и трябва няква бегачка, но все пак на извънградско с 2ма души и малко багаш, да може да се изпревари нормално.
Мегана ще го разгледам. Трябва да се стикова малко с майка ми, че всяка Събота и Неделя все си имаме планове и неостава време да запишеме по 1 test drive.