Тази е от частно лице, аз тия ги пропускам с две ръце в Германия.
За мен няма нормален Германец който да си пусне колата като частник да я продава.
Мнения за audi A3 sportsback 2010 г. 1.6 102 mpi
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Re: Мнения за audi A3 sportsback 2010 г. 1.6 102 mpi
Аз съм със същото Ауди но 2008г и като цяло съм доволен от него.
Преди това беше на сестра ми в германия и набиха доста пари за ремонти, да не кажа колкото за още едно такова Ауди и накрая им писна и ми го дадоха на мен. След втория ремонт на двигателя вече е ок и не харчи масло. Има си газова, харчи си 7/100.
Ще видя след 2 месеца какво ще стане на прегледите.
Последни път когато минах не беше много добре.
Като изключим проблема с харча на масло който подлежи на лечение
смело мога да кажа че не е проблемен мотор, лесен и евтин за поддръжка и може би един от последните читави бензинови мотори на който може да се сложи лесно газова уредба и си заслужава покупката. Обаче от друга страна цените на автомобилите доста се повишиха и ако го взимаш от Германия и добавиш разходи за транспорт+регистрация и почти сигурно ремонт на двигателя то малко се обезсмисля покупката на въпросния модел.
fur1ous почти всичките ни коли сме ги взели точно от такива частни лица (Германци) и не сме съжалявали. Виж ако е некой сърбин или поляк тогава и аз подминавам. Но с истински германци не сме имали проблеми.
Преди това беше на сестра ми в германия и набиха доста пари за ремонти, да не кажа колкото за още едно такова Ауди и накрая им писна и ми го дадоха на мен. След втория ремонт на двигателя вече е ок и не харчи масло. Има си газова, харчи си 7/100.
Ще видя след 2 месеца какво ще стане на прегледите.
Последни път когато минах не беше много добре.
Като изключим проблема с харча на масло който подлежи на лечение

fur1ous почти всичките ни коли сме ги взели точно от такива частни лица (Германци) и не сме съжалявали. Виж ако е некой сърбин или поляк тогава и аз подминавам. Но с истински германци не сме имали проблеми.
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
tdi fen написа:Трудно почти невъзможно ще бъде за намирането нека да дам едно предложение макар не vw ,което според мен по-удачен избор мотора не харчи масло освен това е 6 скорости
https://www.mobile.bg/obiava-1172832118 ... ult-megane
Като видя някой да прикрива номерата, и все си мисля, че го прави за да не го познаят хората от сервизите, заради някакъв проблем по колата.
-
- Автомобил: Volkswagen Polo 9n
- Двигател: BBY 2003
tdi fen написа:Трудно почти невъзможно ще бъде за намирането нека да дам едно предложение макар не vw ,което според мен по-удачен избор мотора не харчи масло освен това е 6 скорости
https://www.mobile.bg/obiava-1172832118 ... ult-megane
Благодаря за предложението. Аз,като цяло си търся нова кола и не съм се спряла конкретно на модел. Слизам от vw polo 9n,бензин 75 коня и сякаш ми се иска да бъде нещо малко по-мощно като двигател да кажем 1,6,но не повече. Не държа да бъда най-бързата на магистралата,но искам,като реша да изпреваря някой да не се напъва колицата :D . Днес ходих да гледам това- https://autoempire.mobile.bg/obiava-117 ... 465-127466 Честно казано от всичко изгледано в района това ми хареса,но двигателят пак е 1,4.... Може би на този момент най много клоня към някой читав голф 1,6,102,бензин. Иска ми се да е пак vw....
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ако не се славеха с това, че горят масло, цената им щеше да е с 2к отгоре. А ремонт заради висок разход на масло си е тегава работа, не заради парите, а заради неизвестностите.