drakano написа:Виждам, че има сериозна дискусия по темата, и понеже и аз си избирах кола сумати месеци и имам опит.За 20к лева можеш спокойно да вземеш 5.5 дизел 130нр. Дюзите не ги мисли има си профилактики а и добавки за горивото, които чистят дюзите.Ако зимаш бензин примерно да речем горе споменатия мотор ADR можеш спокойно да му слжиш газов инжекцион BRC, който е доста интелигентен и ще караш голяма удобна кола с много малко средства.По въпроса за останалата поддръжка никакъв Юнитрейд, смяна ангренаж с труд на мен ми струва 300лева в сервиз не някой приятел.Предницата - не е чак толкова зле колкото го пишат, носачите не са чак толкова скъпи колкото бяха преди, плюс това и турски да сложиш няма да е зле защото аз не се страхувам от части правени там страхувам се от части Made in E.U.И не забравяй да прочетеш темата за това какво да гледаш като си купуваш кола-мен много ми помогна.
300 лева са ти частите, или труда?
Комплект ремък+ ролки е около 300-350 лева само. Както казах ролката на климатроника беше около 160, ремъка на алтернатора не помня, масло,филтри,антифриз ~200 лева ... колко станаха?
За по-малко от 100 лева не вярвам някой да се навие да ти ги смени. Хамалогия си е...
Аз ги сменях, въпреки, че има гаранция 120к км на оригиналните, а беше на около 50к истински...Тук се гледа не само пробег, а и години и "майстори"...
Освен това трябва да е чисто луд някой да си вкара кола, особено от Италия, и да не смени консумативи..