От Японските коли Нисана ми е най-гаден .....
Бих взел едно пастче или А4-ри за тия пари , е и голф 4 става.
Golf 4 или Nissan Almera
Madj0 написа:От Японските коли Нисана ми е най-гаден .....
Бих взел едно пастче или А4-ри за тия пари , е и голф 4 става.
От Нисан до Нисан има много разлика щото те правят коли за всеки. Разгледай последните Murano, Altima, Armada, Maxima, Titan, 350z...Като че ли нямат нисък клас автомобили вече. Да не говорим за Infiniti сериите - G35(skyline) Fx35/45 M35/45. А една проста Максима да речем 95-а, семейна кола, е 190 коня. Фабричните колони и аудо система са като за надсвирване, а няма такова ускорение. Те японците чак сега се стегнаха с дизайн, но мощни и здрави двигатели си правят от край време, там мисля ограничението по магистралите е 180 все пак.
- marttyy
- Автомобил: vw passat 5.5 1.9TDI
- Двигател:
nadasdi написа:Нисаните в момента имат просто неземен дизайн, това е марката за мен, но само през полседните 4-5-6 години. За 10000 обаче по-добре взимай четвърти номер голф. Аз имах възможност да взема Нисан, но много държат цена и за парите за които взех голфа, страшно семпъл щеше да е. Ако не държиш толкова на външния вид, със сигурност японската кола е не по-лошото решение.
Да не би Алмерата да има по лош външен вид от Голфа?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
marttyy написа:nadasdi написа:Нисаните в момента имат просто неземен дизайн, това е марката за мен, но само през полседните 4-5-6 години. За 10000 обаче по-добре взимай четвърти номер голф. Аз имах възможност да взема Нисан, но много държат цена и за парите за които взех голфа, страшно семпъл щеше да е. Ако не държиш толкова на външния вид, със сигурност японската кола е не по-лошото решение.
Всичко и е по лошо

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
marttyy написа:nadasdi написа:Нисаните в момента имат просто неземен дизайн, това е марката за мен, но само през полседните 4-5-6 години. За 10000 обаче по-добре взимай четвърти номер голф. Аз имах възможност да взема Нисан, но много държат цена и за парите за които взех голфа, страшно семпъл щеше да е. Ако не държиш толкова на външния вид, със сигурност японската кола е не по-лошото решение.
За другото незнам ,ама външния и вид със сигурност е по-лош от на Г4
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Kartala написа:не се краде защото е пълен боклук... лично мнение
Заради такива мнения като това се носи име на целия форум ...
По въпроса: което е в по-добро състояние.
Аз преди карах Голфче, бащами също имаше Голф, а сега е с Пасат ... не бих казал, че съм фен на някоя от двете марки .. но като цяло японките много повече ми допадат.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”