Aprilia написа:brabus написа:Aprilia, може да ги оцени, но понеже не може да си ги позволи лъже сам себе си, че е прецакал пазара като си е купил "най-доброто" за най-малко пари.
Според мен не може колега, не може, ето една представителна извадка, която мисля че подкрепя твърдението ми
viewtopic.php?f=59&t=308130
веднага се почва фалшиви били километрите, ти луд ли си за 9000 ще вземеш v5,v6 всичките на малко км (малко малко от 123к до 126![]()
) и т.н добрите коли на нормални цени все още нямат почва в България, масовия човек дори и да има 9000лева няма да си купи Голф на 26к км ще си каже аз да не съм бълък и се скочи в "много запазена" 5-ца БМВ и ше почне да реве че тия гадни автотъргаши го изработили и му продали перфектна кола, па тя не била толкова перфектна
Има различни предпочитания. Един ще предпочете по-скромна кола на 40 000км, друг някой луксозен милионник. Аз например бих бил склонен да дам за автомобил като от гаража ми, само че в перфектно състояние и на реални малко километри пари, за които повечето биха предпочели да купят голф четворка