Чисто нов автомобил на лизинг - мнения?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Чисто нов автомобил на лизинг - мнения?
Не се обиждай, колега. Не казвам, че е лоша, но вътре не е кой знае какво, при положение, че като клас автомобил сигурно е 2 леВъла над Киа-та. Лично мнение, разбира се, без да влагам лоши чувства 

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
stefan4o написа:Не се обиждай, колега. Не казвам, че е лоша, но вътре не е кой знае какво, при положение, че като клас автомобил сигурно е 2 леВъла над Киа-та. Лично мнение, разбира се, без да влагам лоши чувства

- stefan4o
- Контакти:
Мислех, че коментираме естетическата страна на въпроса. Предполагам сглобката на VW е по-добрата в случая, но не съм на 100% убеден в това.
Всеки има правото да предпочита и харесва каквото му душа иска. Не мисля, че конкурентите на Киа предлагат в процент качество отгоре, колкото съответно са по-скъпи от нея 

-
На снимки като гледам и БМВ 5-ка не ми изглежда по Hi-tec.
Това означава ли че няма разлики? Затова казвам да ги покараш, за да видиш разликите. Аз си мисля, че при Киа, взимаш това за което плащаш, нито повече, нито по-малко. Пестено отвсякъде, кофти сглобка, миришеща пластмаса и т.н, в една приемлива опаковка. Разбира се за всеки влак си има пътници. Наскоро във фирмата взеха Пежо, така лошо миришат пластмасите вече един месец, аз като си взех моята само миришеше на ново

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Коментара в Авто Билд което според повечето от вас е придворно издание на VW за Киа Сийд беше " Ето най-после една Киа с качеството на Голф" ,така че едва ли всички корейци са толкова зле колкото някой ги изкарват естествено и от тях има пълни дървета но има и доста добри автомобили и единственото което ме спира да си купя такава нова е имиджа,но не всеки държи на него 

- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Прочетох цялата тема - изказани бяха много логични мнения и не дотам логични. Истината за мен е, че ако имам парата веднага ще си купя нов автомобил. Вярно, че излиза по-скъпо ама при положение, чи си имам парата какво от това. Все пак новото си е ново кой каквото да си говори. Един финансов гуру беше казал: "Не ме е страх от големи разходи, а от малки приходи" Така че ако имам парите - купувам нова кола без да ми пука че е по-скъпо. Нямам ли пари карам старата кола и се радвам, че ми гори 10 лева на 100 км газ! това е положението. Иначе никой нямаше да си купува Ферарита и Поршета щото горели по 18-20 литра на 100 километра и можели да си купят новото Сандеро на Дачия на цената на джантите.
- Pacho B
- Автомобил:
- Двигател:
Както преди няколко страници предложих половера ---> http://central.volkswagen.com/etc/media ... ture=bg_BG
Нема по добра оферта.....
6800лв. чисто нова кола - направо си зад волана и като сложиш всичките екстри макс 10-11 да платиш.
Нема по добра оферта.....

6800лв. чисто нова кола - направо си зад волана и като сложиш всичките екстри макс 10-11 да платиш.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Е къде ги виждате тия цени ? Не мога да се оправя по тия сайтове.
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
http://www.volkswagen.bg/modelle/polo_gr/
Polo 1.2 FLY 5 MT 60 к.с
6800лв. и сте вече зад волана на вашия автомобил . В първоначалното плащане е включено: авансов a вноска, регистрация, маркировка за 5 г., данък МПС, A втокаско и гражданска отговорност за първата година.
Финансов лизинг с остатъчна стойност; средна месечна вноска: 199 лв. за период от 60 месеца; сума на финансиране: 1 3 782 .9 5 лв. ; остатъчна стойност: 4 747,50 лв. (25%); авансово плащане: 5 207 , 05 лв.; без такса обслужване; год. лихва: 7,25 %, обвързана с 3-месечния EURIBOR; 4 , 59% Aвтокаско към ЗД „Бул Инс” АД; ГПР: 8 , 27% (без застраховки и данък МПС). Цена на автомобила 18 990 лв. Всички суми са в лв с вкл. ДДС. Офертата е индикативна, важи до 30.09.2011 г. и е само за конкретния модел.
Polo 1.2 FLY 5 MT 60 к.с
6800лв. и сте вече зад волана на вашия автомобил . В първоначалното плащане е включено: авансов a вноска, регистрация, маркировка за 5 г., данък МПС, A втокаско и гражданска отговорност за първата година.
Финансов лизинг с остатъчна стойност; средна месечна вноска: 199 лв. за период от 60 месеца; сума на финансиране: 1 3 782 .9 5 лв. ; остатъчна стойност: 4 747,50 лв. (25%); авансово плащане: 5 207 , 05 лв.; без такса обслужване; год. лихва: 7,25 %, обвързана с 3-месечния EURIBOR; 4 , 59% Aвтокаско към ЗД „Бул Инс” АД; ГПР: 8 , 27% (без застраховки и данък МПС). Цена на автомобила 18 990 лв. Всички суми са в лв с вкл. ДДС. Офертата е индикативна, важи до 30.09.2011 г. и е само за конкретния модел.
Все пак всичко е до човека,неговите доходи и предпочитанията му за автомобил.
Някой взимат стари коли за 5к.,други нови нисък клас за 20-30к. който не се изплащат никога,трети взимат престижни стари за 20к. и тн.
Лично аз не бих дал 20к. за ново Поло,според мен ни ги заслужава и не само то,ами всички тези за 20-25к. според мен не си заслужават,една нова Лада по-добре,но бих си взел едно БМВ 5-ца на старо за 20-25к. ако имах средствата,поне повече ще и се радвам и повече ще ме кефи...но аз си карам старата колица,нито гълта средства за ремонт,нито е 3 пъти по-бавна,нито е 10 пъти по-НЕикономична в сравнение с тези за 20-30к.,че да ме притеснява нещо
Някой взимат стари коли за 5к.,други нови нисък клас за 20-30к. който не се изплащат никога,трети взимат престижни стари за 20к. и тн.
Лично аз не бих дал 20к. за ново Поло,според мен ни ги заслужава и не само то,ами всички тези за 20-25к. според мен не си заслужават,една нова Лада по-добре,но бих си взел едно БМВ 5-ца на старо за 20-25к. ако имах средствата,поне повече ще и се радвам и повече ще ме кефи...но аз си карам старата колица,нито гълта средства за ремонт,нито е 3 пъти по-бавна,нито е 10 пъти по-НЕикономична в сравнение с тези за 20-30к.,че да ме притеснява нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:Лично аз не бих дал 20к. за ново Поло,според мен ни ги заслужава и не само то,ами всички тези за 20-25к. според мен не си заслужават,една нова Лада по-добре
Едва ли

Поло за 18 000 срещу Лада за 15 000
Ако имаш само 20000 най-голямата грешка е да ги дадеш за старо БМВ и изобщо да ги дадеш за кола
Всичко е индивидуално, но за една и съща сума 10000 пъти е по-добре да купиш нова по-нисък клас, отколкото да купуваш 5 годишна "висок" клас (който явно не ти е по джоба по принцип)
Немците имат едно желязно правило - колата да струва 6 месечни заплати
Всичко друго е изхвърляне
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
mufin написа:Немците имат едно желязно правило - колата да струва 6 месечни заплати
Е значи никой със заплата под 2500 на месец няма да кара нова кола та била тя и най-куцата малолитражка,тоест....90% от населението

- stefan4o
- Контакти:
Stivi написа:mufin написа:Немците имат едно желязно правило - колата да струва 6 месечни заплати
Е значи никой със заплата под 2500 на месец няма да кара нова кола та била тя и най-куцата малолитражка,тоест....90% от населението
Горе-долЕ си разбрал правилно

-
Те и немците над Голф трудно ще карат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:Те и немците над Голф трудно ще карат
Мислиш ли