Замяна на Passat B5.5 1.8T с по-висок и по-нов автомобил
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: Замяна на Passat B5.5 1.8T с по-висок и по-нов автомобил
Аз също не искам фактури за ремонтите по моите коли, но всичко се води чинно.
Няма значение, просто подходи с внимание към тази кола, фактът, че се продава толкова скоро е притеснителен, не че е невъзможно и да не му допада...
Няма значение, просто подходи с внимание към тази кола, фактът, че се продава толкова скоро е притеснителен, не че е невъзможно и да не му допада...
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Октавиите,ако са на тези километри пробег,цените даже са ниски.Никой няма да продаде читава кола,на тънкана.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тъкмо мина през сервиза на един приятел в Асеновград, каза сегментите са отишли и има добавка в маслото. Иначе халдекс, раздатка цедка са обслужени, но според майстора мирише на ремонт на двигател, това без да я закача на диагностика. Продавача ми писа, че съм несериозен щом не му вярвам и ми прати бележка от тетрадка. Съгласен съм, че не всеки иска документ, но при продажба един документ вдъхва повече доверие от клишето всичко е точно аз за мен си я правих.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ако се избира между двете бих заложил на смолянската.
270000км, но явно е карана само на дълги разстояния, забележете салона.
Пловдивската е снимана само отвън, със всичката мизерия по нея. И не е изключено да е на 370000км.
Пловдивската е снимана само отвън, със всичката мизерия по нея. И не е изключено да е на 370000км.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Нито една от двете може да не на реалните километри разбира се тази която е на по-малко е по-съмнителна
аз в подобни случаи използвам https://www.carvertical.com/bg дава представа даже наскоро го ползвах
аз в подобни случаи използвам https://www.carvertical.com/bg дава представа даже наскоро го ползвах
-
- Автомобил:
- Двигател:
Zdravko Zankov написа:Ако се избира между двете бих заложил на смолянската.
Пловдивската отпадна, сутринта продавача отиде при мой познат със сервиз на мерцедес. Той я погледна и каза двигателя не е наред има издухани сегменти а в маслото има добавка. Като е казал на продавача дай да я закачим на компа, той е отказал и си е тръгнал. После продавача ми прати съобщения, че не съм сериозен щом не вярвам на неговата бележка от тетрадка. Както каза правилно колегата по-горе да ме им вярвам на честната дума.
Смолянската също се опитвам да я придумам да отиде в сервиз, да видим дали ще успея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ама вие и вярвате че някой ще вземе кола ще я обслужи от до всичко и щея пусне за продажба , това се прави от хора които смятат да карат автомобила много повече от половин година. И знайте винаги има нещо нередно в автомобила , понякога човек е късметлия и изважда късмет с нещо що годе дребно но понякога се нашива яко и като се почнат ремонтите се оказва че тя колата всичко е за смяна и ремонти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Късмета си е късмет, но проверка винаги е небоходима, било то преди да се купи кола или преди да се вземе жена.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Лошото е че че и с двете неща не разбираш веднага кусурите им , те идват впоследствие обикновено след като си дал парите или надянал халката.
Колега, iron4o10, няма такъв филм някой да обслужи от-до автомобил, че и да си го внесе преди това и след няколко месеца да реши, че това не е неговата кола. Подобни обяви са напълно измамнически. Наскоро гледахме едно Волво V40 за жена ми. Уж собственика го внесъл за себе си. Ама, и то не било неговата кола. Пак около 20 хил. лева му искаше. Още като го видиш предните гуми различни, че и различно износени с много голяма разлика помежду им. От капачката на маслото духа и пуши яко. Предницата лопа. Това само на пръв поглед, без сервизи и подобни.
Защо не питаш в офроуд форума дали някой не може да помогне за грамотно повдигане. Няма начин да не е възможно.
Защо не питаш в офроуд форума дали някой не може да помогне за грамотно повдигане. Няма начин да не е възможно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
bbb12 написа:Колега, iron4o10, няма такъв филм някой да обслужи от-до автомобил, че и да си го внесе преди това и след няколко месеца да реши, че това не е неговата кола. Подобни обяви са напълно измамнически. Наскоро гледахме едно Волво V40 за жена ми. Уж собственика го внесъл за себе си. Ама, и то не било неговата кола. Пак около 20 хил. лева му искаше. Още като го видиш предните гуми различни, че и различно износени с много голяма разлика помежду им. От капачката на маслото духа и пуши яко. Предницата лопа. Това само на пръв поглед, без сервизи и подобни.
Колега от форума, вчера каза че вече може да стане и на моят пасат повдигане. Май така ще направя, колата ми е запазена на фона на това че ще я продам за 5-6к лв и ще взема нещо за 25-26к и после ще трябва да налея още не знам колко май това е най-практичният вариант. Не вярвам вече че мога да намеря нещо хубаво за моя бюджет.
Намира се но не точно Пасат или не точно това което търсиш. Преди по-малко от 2 години продадох Рапид на 60х. без забележки за 23х.
-
- VW експерт
И как може да сравняваш Рапид и Пасат?
Ей така. Смених Пасат 5,5 1,8Т Автомат с Рапид от магазина и честно казано въобще не страдах. За 3 години докато ги карах двата Рапида беше първи избор и основна семейна кола определено ми доставяше удоволстие да го карам в пъти повече от Пасата. И не, Пасата не беше кочина новия собственик си го търкаля и до момента. Просто старата 20г. кола си е стара както и да я поддържаш, и си остава стара и технологично е 20г.назад в доста отношения.
-
- VW експерт
Ти май не разбра за какво говоря! Автора търси кола с голям вътрешен обем и голям багажник.
Кое го има Рапид-а?
Кое го има Рапид-а?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”