hooligan_sk написа:KirilGeorgiev написа:Цяла Европа точно това прави без връщането на километража
Какво прави ЦЯЛА Европа? 55% от Европа е всъщност в Русия, нали така? Да кажем че визираш няколко по-богати държави, които по ред причини са по-усърдни и с по-големи възможности консуматори. Там хората също си плащат цената да карат перфектни коли и тя е доста по-висока, защото просто е за нови коли. Кой както може в крайна сметка, но недей да казваш че най-умното нещо на света е да караш разтропана кола. Просто е елементарно самоуважение за шофьора да не изпада в такава ситуация

Колега hooligan_sk, тъй като аз дадох тона за необслужването на колите, искам да се доуточня. Не намирам за редно абсолютно мурдарското отношение, което визираш и ти.
Идеята ми беше, че може би се вталяваме на моменти. Сега, да не искаш да изкараш Г3-ката си, защото е минала 10 хил. км., а не си й сменил маслото и, видиш ли, ще се счупи на 10 001-вия км. е ... вталяване. Всеки знае, че ако попрескочиш с 1000-2000 км. маслото, няма да свърши колата. Това имах предвид. Не да караш с тропащи шарнири, вързани с тел и сезал и да залепиш лепенка на червената лампа, дето те дразни.
Всяка стара кола си има нещо, което си е за смяна, ама винаги.
Обслужването и поддръжката са важни. Никой не иска да му се счупи спирачен диск, щото "няма да дам и един лев за накладки - дреме ми на $%&". Екстремното мислене води до екстремни последствия.
Исках да кажа да не робуваме на колата.