Кола от Германия или Горубляне?
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стефи Ауто - Поредния измамник на Горубляне
То и аз взех пасата от Варна на юнашко доверие, преди около 3 години. Верно ,че малко ме извозиха ,турбината била прецакана и още това онова, но все пак го взех за 7800 а тогава вървяха по 12000-13000.. е и с ремонтите ми излезе пак толкова , но май даже по-добре стана ,че частите му са нови. То така или иначе щеше да се наожат пак тея ремонти след време сега поне не ги мисля..
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
K написа:vinixxx написа:relaxxx написа:едната вече 3 години, другата 4ри никакви грижи, само бенз и масло.
стига вече сте се излагали,такова нещо няма ни при нова ни при стара кола![]()
![]()
![]()
Що да няма? Бащата си взе Нисан бензин 1.6 от автокъща във Варна преди доста години вече и освен масло и бензин друго не се пипа по тази кола и няма никакви проблеми.
а да попитам:кара ли се тая кола или си седи бред блока "доста години",щото май е второто
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Жена ,кола и прасе е на късмет.Ама винаги ми е вървяло ,и не съм ги карал даже.Само ,запали чувам мотора и от там нататък каквото стане.Там по горе някакъв колега каза ,че нямало такава кола нито нова нито стара.Ами аз до 50 000 км не бях пипал нищо.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
В Италия има доста читави коли които идват към БГ има и много дараци. Болшинството коли са под или около 200 000км, малка бензинова кола (от рода на Лупо, Клио, C3) са почти 90% под 200 000 (дори повечето се въртят около 130-140к). Италианците рядко карат над 250к км, при тях го има психологическия фактор, годините и километрите играят много, мине ли 200к за тях става проблемна кола и на страшно много километри и почват да мислят за смяна дори и да не прави проблеми. Като човек който с това се занимава (не съм продавач на КУРубляне не ме убивайте
) ви казвам че доста са малко колите над 300 и 400к км, ама ги има де. Кола се купува с гледане и много късмет, по възможност от автовоз и не се плашете че на автовоза всички са мръсни, в Италия автомовиките с персонал се броят на пръсти (повечето са на самообслужване) и хората ги мързи да си чистят колите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз си взех моя голф мк2 за 3500 лв през 2004-та година , беше на 145 000 км - дали са реални не знам, но честно казано имах малко проблеми в началото, но дребни - парното не работеше , имаше малко счупени пластмаси в интериора, имаше одраскано с пирон и малко загнило на единия заден калник, но пък цялата тази кола си я избих от това че е много икономичен дизел , а и тогава цената му беше доста по-ниска, всичко е до късмет, между другото колата я взех напълно случайно от човек,който се занимаваше с вкарване на коли от Германия, но в случая просто се беше върнал с нея, не беше поръчана! Бях без разбирачи с мен, дори не я и карах , само ме повозиха малко и това е, видях че няма никакви тракания , беше без никакви екстри - изчистена , опростена и я взех на абсолютно юнашко доверие .. и така до днес още съм с нея, така че както казаха и колеги по-горе жена втора ръка и кола втора ръка - на късмет!
Моята също е Горублянска и също е италиянка.Беше любов от пръв поглед и до момента съм страшно доволен (35 хиляди километра)... мотора (да чукна на дърво е здрав). Имаше по ходовата част, скорости и съединител. Всичко е до късмет. Автокъщата е друга... 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Бях писал ,че взехме едно БМВ от Перник.Колата няма просто забележка!Перфектен външен вид ,перфектен салон и дойде на ход до Варна без проблеми.Обаче сега изникнаха проблеми и то доста.Проблеми с климатроника,доста голям теч на масло .Задните светлини си светят когато си изкат.И сигорно ще излязат и други.Но не може да се каже ,че момчето е мошенник!Може и той да не е знаел ,колата е нов внос.
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
да добавя че и на карловско шосе в пловдив са същите боклуци.както и да е,мъжко дупе единпът се гласи
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
toni82 написа:да добавя че и на карловско шосе в пловдив са същите боклуци.както и да е,мъжко дупе единпът се гласи
Там в последно време има около 20 автокъщи, сигурно стотици коли, всичките ли са боклуци или ?

- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
някой да каже за БОМИ АУТО ? намира се на :София, кв.Овча Купел, ул."Бойчо Бойчев" 14 A (Околовръстен път, :
S_T_I_N_G написа:някой да каже за БОМИ АУТО ? намира се на :София, кв.Овча Купел, ул."Бойчо Бойчев" 14 A (Околовръстен път, :
Чувал съм от клубни майстори, че колите им са читави.
Друг е въпроса, че връщат км. и правят фалшиви книжки.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Боми Ауто е една от първите къщи в София заедно със СофАвто от лето92 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добре
Пълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша

- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Покупката на употребяван автомобил действително е до голяма степен на късмет, но аз лично считам, че подобни теми са много полезни, защото едно е случайни/еденични издънки с дадени автомобили при които се проявяват скрити дефекти за които и търговеца може да не знае (примерно
), а съвсем друго постоянното и преднамерено лъготене за година на производство, тип и мощност на двигател и т.н. Такива хора/фирми трябва да бъдат публично разобличавани (както тук), за да бъдат наказани по най - практичният начин - чрез оставяне без клиентела, може би (но надали)така ще се научат на поне малко коректност.
Аз на времето се бях зарекъл, че от Перник и котка няма да си взема защото ще е с прнабити лапи
, но съдбата е иронична кучка и събитията така се стекоха, че настоящият Пасат го взех от там. Въпреки скептицизма ми, колата се оказа наистина читава, а данните за година и месец на производство се оказаха напълно истински. За километрите не знам, момчето се кълнеше, че действително е на 137 хил. и километража не е пипан, при това твърдение така грубо му се изхилих в лицето, че той се хвърли да ми показва лепенките от обслужванията, но след поредата иронична реакция от моя страна се отказа с думите "ако щеш вярвай" и аз не повяравах
. Важното е, че колата излезе мн. добра. Единственото което ме подразни е това, че се оказа без никакво авариино оборудване, освен резервната гума (чисто нова патерица)и празен стерипоров органайзер за авариен комплект.
Това не рзбирам, продаваш добра-читава кола и накрая осираш доброто впечетление с такава глупос, колко ще спечелиш с кражбата на тези дреболии
Ще кажете това са дреболии и що не си гледал и ще сте прави, но бях улисан да гледам за техническото състоянив и се сетих чак като ми я стовари пред КАТ и си тръгна. Но точно тзи дреболия развали иначе доброто впечетление, айде халал да са му, поне колата е добра

Аз на времето се бях зарекъл, че от Перник и котка няма да си взема защото ще е с прнабити лапи

Това не рзбирам, продаваш добра-читава кола и накрая осираш доброто впечетление с такава глупос, колко ще спечелиш с кражбата на тези дреболии

Ще кажете това са дреболии и що не си гледал и ще сте прави, но бях улисан да гледам за техническото състоянив и се сетих чак като ми я стовари пред КАТ и си тръгна. Но точно тзи дреболия развали иначе доброто впечетление, айде халал да са му, поне колата е добра

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Не знаам защо обожествявате джамбазите и им приписвате качества, които нямат, а нямат и потенциал да имат? Едва ли много от тях разбират повече от вас, просто продават
За измамите-колко хора могат да разчетат правилно данните от италиански талон, да не говорим за швейцарски, литовски, румънски... и не знам си какъв още? Темата е безкрайна.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”