Кола от Германия или Горубляне?

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Re: Стефи Ауто - Поредния измамник на Горубляне

Мнениеот anonym0us » Пон 27 фев 2012 20:09

По принцип 2-ра употреба кола бих казал че е повече от късмет! Дори и познат да ти я вземе от Германия, Австрия, дори и от Швейцария пак няма гаранция че ще вземеш това което искаш! Колкото и да гледаш все нещо ще пропуснеш, ако продавача ти е пич, може да ти даде 1 седмица да я караш да я разглабяш и да тестваш mhihi да видиш аджеба това ли е твоята кола :063: Пичове много добре знаем, че 2-ра ръка кола и разведена жена никой не иска, но такова е финансовото състояние на държавата ни, неможем даже и на изплащане кола да си купим не за кеш, и няма за какво да се сърдим на джамбазите, и те хляб ядът! То не е хубаво да се зарича човек, но съм сигурен че 70% от форума повече няма да си купят кола от автокъща, а при финанси направо от магазина, макър да е по-скъпо! Затова не съдете хората а ги разберете че и те трябва да преживяват! Не съм джамбазин, и мен ме прекараха при покупка на кола от гаража, уж от Италия , ма като видях пода, все едно от завода е излязла с ръждата :063: :screwy

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пон 27 фев 2012 20:18

Gal написа:Не знаам защо обожествявате джамбазите и им приписвате качества, които нямат, а нямат и потенциал да имат? Едва ли много от тях разбират повече от вас, просто продават :) За измамите-колко хора могат да разчетат правилно данните от италиански талон, да не говорим за швейцарски, литовски, румънски... и не знам си какъв още? Темата е безкрайна.

:да: Колкото и невероятно да прозвучи на някой на Горубляне има джамбази които незнаят каква кола//бензин или дизел/продават преди да прочетат табелката с данните на нея :twisted: mhihi

Потребителски аватар
    S_T_I_N_G
    Автомобил: GOLF 4 1.8 T
    Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Съб 03 мар 2012 10:35

Някой от Русе :) да е чувал или да знае нещо за тази автокъща?
    City Cars
    бул. Липник 106 (срещу КАТ) Русе 7000 България
    Русе

Потребителски аватар
    1z
    Автомобил: seat ibiza
    Двигател: atd

Мнениеот 1z » Съб 03 мар 2012 12:43

S_T_I_N_G написа:Някой от Русе :) да е чувал или да знае нещо за тази автокъща?
    City Cars
    Русе

това е малка автокъща не вярвам да имат повече от 20 коли,не съм чул лошо нито хубаво за тях един съсед си взе едно ауди тди на бартер от тях кара го 7-8 месеца вече, незнам да е имал някакъв проблем с него,някоя кола ли си харесъл там?

Потребителски аватар
    S_T_I_N_G

Мнениеот S_T_I_N_G » Съб 03 мар 2012 12:57

1z написа:
    S_T_I_N_G написа:Някой от Русе :) да е чувал или да знае нещо за тази автокъща?
    City Cars
    Русе

това е малка автокъща не вярвам да имат повече от 20 коли,не съм чул лошо нито хубаво за тях един съсед си взе едно ауди тди на бартер от тях кара го 7-8 месеца вече, незнам да е имал някакъв проблем с него,някоя кола ли си харесъл там?

м да за това питам за какво става дума :)

Потребителски аватар
    1z
    Автомобил: seat ibiza
    Двигател: atd

Мнениеот 1z » Съб 03 мар 2012 13:25

S_T_I_N_G написа:
    1z написа:[

м да за това питам за какво става дума :)

коя е колата?
    видях кво продават!

мога да ти кажа за голфа, фокуса, и вектрата че се продават от 6 месеца някаде(което не значи че не си струват).И по спомен не са им смъкнали цените,в русе заради румънците ,,цена'' е доста разтегливо понятие!

Потребителски аватар
    ivankov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот ivankov » Съб 03 мар 2012 13:37

KirilGeorgiev написа:Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добре :idea: Пълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша

съгласен с колегата :да:
    един клиент си беше купил едно голфче отвори му капака така му бяха измили двигателя все едно сега си я взимаш от магазина.
    и след една седмица дойде за ролки и ремаци отварям капака мотора като пробита лейка стана му лошо добре, че има хапчета :dummy:

Потребителски аватар
    S_T_I_N_G

Мнениеот S_T_I_N_G » Съб 03 мар 2012 13:39

ivankov написа:
    KirilGeorgiev написа:Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добре :idea: Пълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша

един клиент си беше купил едно голфче отвори му капака така му бяха измили двигателя все едно сега си я взимаш от магазина.
    и след една седмица дойде за ролки и ремаци отварям капака мотора като пробита лейка стана му лошо добре, че има хапчета :dummy:

ЛЕлееее ужас мерси за инфото :)

Потребителски аватар
    Aprilia
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 03 мар 2012 19:11

Такива теми според мен са супер безполезни от гледна точка техническо състояние, те тия коли като чисто нови нямат 1 с 1 нещо общо камоли различни коли карани от различни жабари mhihi Колата е на късмет и иска избиране от сравнително технически грамотни хора. От там нататък тази теми може да бъде полезна единствено до колкото става дума за такива дребни работи кражби на гуми крикове пазарлък за цени и коректност при изготвяне на документите :) Но да кажеш че на незнам си кой приятел си купил кола от тях и тя се счупила е несериозно :roll: Сигурно има 20 човека които си карат колите купени от тях и не се чупят :roll:

Потребителски аватар
    ivankov
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот ivankov » Съб 03 мар 2012 23:17

Aprilia написа:Такива теми според мен са супер безполезни от гледна точка техническо състояние, те тия коли като чисто нови нямат 1 с 1 нещо общо камоли различни коли карани от различни жабари mhihi Колата е на късмет и иска избиране от сравнително технически грамотни хора. От там нататък тази теми може да бъде полезна единствено до колкото става дума за такива дребни работи кражби на гуми крикове пазарлък за цени и коректност при изготвяне на документите :) Но да кажеш че на незнам си кой приятел си купил кола от тях и тя се счупила е несериозно :roll: Сигурно има 20 човека които си карат колите купени от тях и не се чупят :roll:

колега Aprilia не съм визирал конкретната автокъща.
    а споделям ,че колите ги лъскат правят ги като нови и заблуждават купувачите.и много ме дразнят като кажат като нова е на 10г.и само на 123 000км. :beat_butt2

Потребителски аватар
    instantaccess
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот instantaccess » Нед 04 мар 2012 0:16

S_T_I_N_G написа:
    ivankov написа:

ЛЕлееее ужас мерси за инфото :)

Еми аз пък съм доволен от тях - купил съм общо 6 коли от там за приятели, познати, за мен, за брат ми и са си читави колите.
    Навсякъде ги лъскат колите, навсякъде връщат километри, като някой не разбира да не ходи сам на огледи...

Потребителски аватар
    passat123
    Автомобил:
    Двигател:

Re: Поредния измамник на Горубляне

Мнениеот passat123 » Пон 05 мар 2012 12:59

Mihailov78 написа:Моя съвет е: Ако видиш мургав, черен, мазен мангалоподобен тип да бягаш далече, за каквато и покупка да говорим.

Това не е критерии за мушеник ! :Mr Green Fun

Така ,че по точно от много тарикати бял хитър изтупан на врата съсъ ланец
    за 20 000 лева се замисете по-добре :Mr Green Fun

Потребителски аватар
    instantaccess
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот instantaccess » Чет 08 мар 2012 22:17

passat123 написа:
    Mihailov78 написа:Моя съвет е: Ако видиш мургав, черен, мазен мангалоподобен тип да бягаш далече, за каквато и покупка да говорим.

Това не е критерии за мушеник ! :Mr Green Fun

Така ,че по точно от много тарикати бял хитър изтупан на врата съсъ ланец
    за 20 000 лева се замисете по-добре :Mr Green Fun

Съгласен съм с колегата - там където се предлага кола втора ръка, внос от еди къде си на 100000км за 10год. това буди съмнение и се оглеждаме. А какво да кажем за колите втора ръка в БГ върнати от лизинг - на по 200хил.км. за 2 години, бивши коли под наем, с превъртяни километражи, смазвани при катастрофи и т.н.
    Измамници има навсякъде!

Потребителски аватар
    x15
    Автомобил:
    Двигател:

Re: Германия или Горубляне ?

Мнениеот x15 » Чет 22 мар 2012 3:52

brabus написа:Aprilia, прав си. Явно сме малко, които знаят, че вариант добра кола и евтино и то едновременно го няма дори в научната фантастика.
    През зимата на 2002/2003 г си търсих Голф 4 GTI. Условието ми беше да е след 2001 г (AUM мотор) и да е запазена. Под запазена разбирах всичко - външно, вътрешно, малък пробег и то доказуем.
    Тогава тези голфове вървяха около 11-12000 лв. Бях заделил 16 000 лв. и щях да ги дам, но така и не намерих "моята кола" след 10-ки огледи по автокъщи и частни обяви. Още тогава мои познати, които не са облъчени от форума mhihi , ме обявиха за луд, че съм склонен да дам толкова много пари.
    След 6 месеца обикаляне се предадох. Резултатът се вижда в гаража. Ръснах се близо 21 000 лв за Ауди А4 2003 г 4х4, постно като пушка, но с ясна и проверена история. Запазено колкото може да бъде запазена кола на 6 години. Доста познати пак ме обявиха за луд. Такива имало по 15 хиляди. Как да им обясня, че аз никога не си купувам кола с идеята, че като я продавам след време ще съм се набутал.
    Просто съм от хората, които искат свястна кола и са готови да си платят за това.
    В момента няколко души знаят, че съм почти на ръба да дам 34 - 35 000 за Голф 4 mhihi

Koлега, как така 2002-2003 си купи кола 2003 която е на 6 год?

Последна промяна от x15 на Нед 13 яну 2013 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
    ALESYZ
    Автомобил: BMW 525d
    Двигател: M57D25 -01

Re: Германия или Горубляне ?

Мнениеот ALESYZ » Чет 22 мар 2012 16:32

Колата в гаража ми е плод на еднодневно обикаляне на автокъщи около Манхайм. В крайна сметка, я взех от една автокъща, собственост на сърби, от някакво градче Щайер, след еднодневно обикаляне по авоткъщи. Вече 3 г. и 3 месеца, нямам никакви сериозни оплаквания от колата.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”