Gal написа:Не знаам защо обожествявате джамбазите и им приписвате качества, които нямат, а нямат и потенциал да имат? Едва ли много от тях разбират повече от вас, просто продаватЗа измамите-колко хора могат да разчетат правилно данните от италиански талон, да не говорим за швейцарски, литовски, румънски... и не знам си какъв още? Темата е безкрайна.
S_T_I_N_G написа:Някой от Руседа е чувал или да знае нещо за тази автокъща?
City Cars
бул. Липник 106 (срещу КАТ) Русе 7000 България
Русе
1z написа:S_T_I_N_G написа:Някой от Руседа е чувал или да знае нещо за тази автокъща?
City Cars
бул. Липник 106 (срещу КАТ) Русе 7000 България
Русе
това е малка автокъща не вярвам да имат повече от 20 коли,не съм чул лошо нито хубаво за тях един съсед си взе едно ауди тди на бартер от тях кара го 7-8 месеца вече, незнам да е имал някакъв проблем с него,някоя кола ли си харесъл там?
S_T_I_N_G написа:1z написа:[
м да за това питам за какво става дума
KirilGeorgiev написа:Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добреПълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша
ivankov написа:KirilGeorgiev написа:Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добреПълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша
съгласен с колегата![]()
един клиент си беше купил едно голфче отвори му капака така му бяха измили двигателя все едно сега си я взимаш от магазина.
и след една седмица дойде за ролки и ремаци отварям капака мотора като пробита лейка стана му лошо добре, че има хапчета
Aprilia написа:Такива теми според мен са супер безполезни от гледна точка техническо състояние, те тия коли като чисто нови нямат 1 с 1 нещо общо камоли различни коли карани от различни жабариКолата е на късмет и иска избиране от сравнително технически грамотни хора. От там нататък тази теми може да бъде полезна единствено до колкото става дума за такива дребни работи кражби на гуми крикове пазарлък за цени и коректност при изготвяне на документите
Но да кажеш че на незнам си кой приятел си купил кола от тях и тя се счупила е несериозно
Сигурно има 20 човека които си карат колите купени от тях и не се чупят
S_T_I_N_G написа:ivankov написа:KirilGeorgiev написа:Едни джанти съм купувал от тях и постъпиха като най долните мангали Харесах джанти и им се обадих по телефона да ги питам в какво състояние са казаха че са нови и струват 300лв Изпращам аз един познат от квартала да им остави капаро и вече са 350лв а като отидох да ги взимам цената беше 400лв и джантите не бяха нови Колите им са много добре почистени и пастирани и затова изглеждат толкова добреПълни измекяри като 90% от автотърговците което не означава че колата която си харесал е лоша
съгласен с колегата![]()
един клиент си беше купил едно голфче отвори му капака така му бяха измили двигателя все едно сега си я взимаш от магазина.
и след една седмица дойде за ролки и ремаци отварям капака мотора като пробита лейка стана му лошо добре, че има хапчета
ЛЕлееее ужас мерси за инфото
Mihailov78 написа:Моя съвет е: Ако видиш мургав, черен, мазен мангалоподобен тип да бягаш далече, за каквато и покупка да говорим.
passat123 написа:Mihailov78 написа:Моя съвет е: Ако видиш мургав, черен, мазен мангалоподобен тип да бягаш далече, за каквато и покупка да говорим.
Това не е критерии за мушеник !![]()
Така ,че по точно от много тарикати бял хитър изтупан на врата съсъ ланец
за 20 000 лева се замисете по-добре
brabus написа:Aprilia, прав си. Явно сме малко, които знаят, че вариант добра кола и евтино и то едновременно го няма дори в научната фантастика.
През зимата на 2002/2003 г си търсих Голф 4 GTI. Условието ми беше да е след 2001 г (AUM мотор) и да е запазена. Под запазена разбирах всичко - външно, вътрешно, малък пробег и то доказуем.
Тогава тези голфове вървяха около 11-12000 лв. Бях заделил 16 000 лв. и щях да ги дам, но така и не намерих "моята кола" след 10-ки огледи по автокъщи и частни обяви. Още тогава мои познати, които не са облъчени от форума, ме обявиха за луд, че съм склонен да дам толкова много пари.
След 6 месеца обикаляне се предадох. Резултатът се вижда в гаража. Ръснах се близо 21 000 лв за Ауди А4 2003 г 4х4, постно като пушка, но с ясна и проверена история. Запазено колкото може да бъде запазена кола на 6 години. Доста познати пак ме обявиха за луд. Такива имало по 15 хиляди. Как да им обясня, че аз никога не си купувам кола с идеята, че като я продавам след време ще съм се набутал.
Просто съм от хората, които искат свястна кола и са готови да си платят за това.
В момента няколко души знаят, че съм почти на ръба да дам 34 - 35 000 за Голф 4
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта