Кола от Германия или Горубляне?
- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Re: Стефи Ауто - Поредния измамник на Горубляне
Даа, гледах в немското мобиле как вървят пасатите, и за читава Б3-ка с климатик/оник за под 2 бона (евро) не можах да намеря. Тук са по 1700-1800 лв ..
- genov1
Re: Германия или Горубляне ?
Според мен ако ще се взема кола от поредъка на 10 бона (лева или евро) си заслужава ходенето. Ама за кола от рода на голф 3-ка няма смисъл май. Моята я взех от тук, от приятел даже, и пак излезна ялова. Хората са казали, вече и на гъза си не можеш да вярваш
Най-добре май ако се ходи за друго нещо, между другото и да докараш една кола от там, иначе специално за тва да се вдигнеш ..

Най-добре май ако се ходи за друго нещо, между другото и да докараш една кола от там, иначе специално за тва да се вдигнеш ..
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
толкова е просто:
тънко, но абсолютно нереално и с неясен живот и бъдеще - Горубляне
сигурна предистория, реални и пазени автомобили, но и на реална цена - Германия
Всеки сам си преценява, познавам хора, които живеят в Германия обаче си взеха коли от Горубляне щото цените ниски (а що са ниски не мога да разбера що не се питат, но проблемът си е техен).
Аз кола от Горубляне итемподобни бих си взел само с пистолет опрян в главата.
Просто много хора приемат, че автомобил W на години Х с двигател Y на километри Z струва 1000лв, колкото си върви по бъгарските автокъщи и подскачат, когато същия (на хартия) автомобил в германия е 3000лв.
Истината обаче е, че автомобил W на години Х с двигател Y на километри Z има реална пазарна цена 3000лв, а за да е 1000лв в БГ има съвсем конкретна причина (подправени променливи X, Y, Z и прикрити проблеми).
тънко, но абсолютно нереално и с неясен живот и бъдеще - Горубляне
сигурна предистория, реални и пазени автомобили, но и на реална цена - Германия
Всеки сам си преценява, познавам хора, които живеят в Германия обаче си взеха коли от Горубляне щото цените ниски (а що са ниски не мога да разбера що не се питат, но проблемът си е техен).
Аз кола от Горубляне итемподобни бих си взел само с пистолет опрян в главата.
Просто много хора приемат, че автомобил W на години Х с двигател Y на километри Z струва 1000лв, колкото си върви по бъгарските автокъщи и подскачат, когато същия (на хартия) автомобил в германия е 3000лв.
Истината обаче е, че автомобил W на години Х с двигател Y на километри Z има реална пазарна цена 3000лв, а за да е 1000лв в БГ има съвсем конкретна причина (подправени променливи X, Y, Z и прикрити проблеми).
- genov1
Така е. Пасат Б3 в мобиле.де не съм видял читав за под 2000 евро. Моята я взех за 1700 лв с метановата уредба и климатик .. и после установих че е удряна. За да са на такива цени, тия коли или са счупени от каране или са блъскани и сглобени тук от наште мега кадърни майстори с части каквито са имали под ръка, колкото да стане кола, да пали и да има външен вид. И като я купиш вземи тази секира. Не знам за германия, но от автокъща тук не бих си взел, просто са ми нелицеприятни търговците с техните: да бе бате, като за теб .. все едно съм на женския пазар 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
genov1 написа:Така е. Пасат Б3 в мобиле.де не съм видял читав за под 2000 евро.

Шарана /6+1/го взех за 1210 евро/08.2011г/.. ПОзнат си взе Алхамбра /5+1/ 01.1998г за 870 евро края на 07.2012г.
Сега гледам обяви , че са скочили цените за 1996г на 1600 евро.
Това са далеч по-нови автомобили от таралясниците Б3 на 19-20 и кусур години.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
genov1 написа:Според мен ако ще се взема кола от поредъка на 10 бона (лева или евро) си заслужава ходенето. Ама за кола от рода на голф 3-ка няма смисъл май. Моята я взех от тук, от приятел даже, и пак излезна ялова. Хората са казали, вече и на гъза си не можеш да вярваш![]()
Толкова ти е бил приятел!А иначе си прав ,че за евтина кола не си струва да се ходи.
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Ади стига бре човек ме разсмива, че не трябва да се смея. Кой нормален човек гледа обяви в мобиле.де ??? Там е пълно с обяви на талибани, или колата вече е отдавна продадена.
Шарана /6+1/го взех за 1210 евро/08.2011г/.. ПОзнат си взе Алхамбра /5+1/ 01.1998г за 870 евро края на 07.2012г.
Сега гледам обяви , че са скочили цените за 1996г на 1600 евро.
Това са далеч по-нови автомобили от таралясниците Б3 на 19-20 и кусур години.
колега, тука става дума за автомобили, а не за разни издънки, които са нито риба , нито рак....пасат Б3 и шарана и подобните му извращения въобще не стоят на една плоскост.....просто колите, които си заслужава да се движат по пътищата са едно, а жалките подобия на коли са просто една реклама докато са нови и станат ли на 2-3-4-5 години , нищо не става от тях, но тука в БГ много се кефим на такива изпълнения , хем нова хем за 1000евро..........аман от простотия
п.п. хубавите неща струват пари, още по-хубавите са безценни......
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Smurf
Абсолютно вярно!

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
ПО-добре Италия !
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Моята ниско бюджетна консервена кутия я взех точно от Горубляне.
Доста гледане, много ходене, каране, и доза късмет...
Преди точно 5 години за точно 4700 лева. И мога да кажа само
! Изключително запазен автомобил, все още няма и точица ръжда. Не беше пипано по колата в БГ, личеше си. Не открих тиксо, тел , или самоделни планки някъде!
По колата за тия 5 години:
-бобина
-тампони на предните аморт.
-маншон вътрешно каре
-жило съединител
-дискове и накладки
-Гарнитури капак клапани и картер
-рециклирах помпа на хидравликата
-термостат
-ел стъклата - 2 ремонта.
За горните в сервиз не съм стъпвал. Сам съм се справил. Освен това, маслото, филтрите , антифриза, спирачна и хидравлична течност си сменям сам.
Мисля че е пренебрежимо малко!
Който търси и гледа, намира!
Доста гледане, много ходене, каране, и доза късмет...
Преди точно 5 години за точно 4700 лева. И мога да кажа само

-бобина
-тампони на предните аморт.
-маншон вътрешно каре
-жило съединител
-дискове и накладки
-Гарнитури капак клапани и картер
-рециклирах помпа на хидравликата
-термостат
-ел стъклата - 2 ремонта.
За горните в сервиз не съм стъпвал. Сам съм се справил. Освен това, маслото, филтрите , антифриза, спирачна и хидравлична течност си сменям сам.
Мисля че е пренебрежимо малко!
Който търси и гледа, намира!
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
и колко хиляди км........? ако са 15-20 естествено...........ама я направи 100-120 дали ще е така?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
smurf написа:колега, тука става дума за автомобили, а не за разни издънки, които са нито риба , нито рак....пасат Б3 и шарана и подобните му извращения въобще не стоят на една плоскост.....просто колите, които си заслужава да се движат по пътищата са едно, а жалките подобия на коли са просто една реклама докато са нови и станат ли на 2-3-4-5 години ,
Aко си мислиш.че допотопнияБ3 отговаря на изизкванията за модерен автомобил - моля. Така го е грабнала ръждата зати1 20 г , ама кой да гледа отдолу.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Aко си мислиш.че допотопнияБ3 отговаря на изизкванията за модерен автомобил - моля. Така го е грабнала ръждата зати1 20 г , ама кой да гледа отдолу.
Колега, остави ги да се чувстват длъжни да дават по 2000-3000+++лв за гробници, те така са сигурни, че еб@т дявола във въздуха и дърпат Господ за шлифера

Един Пасат 3-4 струва реално 1000лв. и то в безупречно състояние

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Нито едното,нито другото.
Враца или Монтана са верните отговори
Кеф ти Голф 4 за 3000,кеф ти Вр6 Шаран за 1300,кеф ти голф 3 за 1000
Цените са в лева.
Разбира се,имат забележки,но не грапиращи,това са цени на вече продадени коли на крайна цена
Важно е да случиш на кола която е гледана,а от къде е не е толкова важно,освен за ръждата
В Бг вече има много коли и много къщи,което сваля цената на кочините,което е добре за нас като крайни купувачи
Враца или Монтана са верните отговори

Кеф ти Голф 4 за 3000,кеф ти Вр6 Шаран за 1300,кеф ти голф 3 за 1000
Цените са в лева.
Разбира се,имат забележки,но не грапиращи,това са цени на вече продадени коли на крайна цена
Важно е да случиш на кола която е гледана,а от къде е не е толкова важно,освен за ръждата
В Бг вече има много коли и много къщи,което сваля цената на кочините,което е добре за нас като крайни купувачи
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Aко си мислиш.че допотопнияБ3 отговаря на изизкванията за модерен автомобил - моля. Така го е грабнала ръждата зати1 20 г , ама кой да гледа отдолу
Въобще даже не си го мисля, ама модерен автомобил какво значи? Такива май са след 2010-та година или не? Кое му е модерното на шарана, какво повече има от един пасат Б3? А относно ръждата има коли на 5 години и пак са ръждясали, въпрос на късмет по-скоро....
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”