Дай няколко примера, моля!velinsl написа:Баси автомобила, страхотна визия и страшна подръжка.
То все едно Q7, цените сходни, само че онова се разваля доста по-рядко.
Вече като видя такъв ще съм по-респектиран от Q7, X5 и т.н.
Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
myrshavija написа:Дай няколко примера, моля!velinsl написа:Баси автомобила, страхотна визия и страшна подръжка.
То все едно Q7, цените сходни, само че онова се разваля доста по-рядко.
Вече като видя такъв ще съм по-респектиран от Q7, X5 и т.н.
Какви примери, човека е тънкажна душица

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
w_smith написа:
Какви примери, човека е тънкажна душица. Три години калкулира и разпитва и теми пуска дали да си купи дизел.
По-интересното е после като го взе

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Вчера един за малко да я купи моята.
Като се отказа, след като разбра, че не е куатро и си тръгнах, осъзнах каква грешка щях да направя
Обичам я тази кола

Като се отказа, след като разбра, че не е куатро и си тръгнах, осъзнах каква грешка щях да направя

Обичам я тази кола

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Кат знам и колко пари ти е струвала... 

В скоро време пак мисля да минавам на nafta-power. Eдна година търсих читава бройка - накрая пак се оказа кенеф.
Прочетете темата и ще се нагледате на примери.
Прочетете темата и ще се нагледате на примери.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Масово вече колите които се продават са най-големите гробници на Европа дошли у нас да се продават като за малко карани от баба в събота и неделя.По-добре е да търсиш кола отчастно лице, но най-вече всичко си е на късмет.
Да не се отклоняваме от темата.
Да не се отклоняваме от темата.
Не съм го продал, ама виждам че имам фенове.
Просто предния път като се повреди работното ми място беше адски шибаняшко от типа - "живей за да работиш". Не съм имал грам време да го прая.
Скоро ще го съживя, така че не драскайте кой е скъпчия и кой не без да познавате човека, като някой махленски клюкарки(както масово е тук във форума).
Просто предния път като се повреди работното ми място беше адски шибаняшко от типа - "живей за да работиш". Не съм имал грам време да го прая.
Скоро ще го съживя, така че не драскайте кой е скъпчия и кой не без да познавате човека, като някой махленски клюкарки(както масово е тук във форума).
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Тази събота сменях горна помпа на съединителя. Старата излезе на парчета и не мога да си представя какъв зор е видяла:

Аудито си е Ауди, новата помпа беше 290лв като за Пасат например е около 140лв...
Чесахме се по главите как при счупено стебло и счупена възвратна пружина изобщо съм имал съединител...

Аудито си е Ауди, новата помпа беше 290лв като за Пасат например е около 140лв...
Чесахме се по главите как при счупено стебло и счупена възвратна пружина изобщо съм имал съединител...
- Ivo_Dinkov
- Контакти:
На мен ми беше гръмнал буквално маркуча между двете помпи- 100 кинта 20 см прост маркуч, че и го чаках 20 дни
Сега заглеждам 4Ф, след като продадох моята, но съм доста недоволен колко е свалено качеството от Ауди

Сега заглеждам 4Ф, след като продадох моята, но съм доста недоволен колко е свалено качеството от Ауди

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
свалено както и на фв и на бмв и на мерцедес, колкото е по-ново е по-здраво аз съм на това мнение вече, да караш кола лежаща на стари лаври е добре докато не се събудиш и видиш коя година е вече
колкото и да е здрава и прехвалена почват проблеми и то чести и накрая като се усетиш караш 20 годишна салма...трябва да се върви напред
евала на колегата на ентусиазма за ц4-то похвално е

евала на колегата на ентусиазма за ц4-то похвално е

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз стария кораб си го карам ежедневно и макар да ми създава дребни главоболия от време на време хич не може да се сравни с главоболията, които може да ти създаде едно А6 4Ф на 5-7 години.
Относно качеството - седни в един голф 3 възможно най-базов и пипни таблото отгоре, после направи същото с Голф 6 базов модел. Разликата в качеството на пластмасата е убийствена в полза на стареца. Същото е при всички останали марки.
Колкото до моята C4-ка аз като я взех си знаех, че е курник ама за 2700лв толкоз. Тя ми е нещо като проект за реставрация и ежедневка едновременно. Почти всеки уикенд си намирам някаква работа по нея, но доставя огромно задоволство факта, че като оправиш нещо и го направиш както трябва едва ли повече ще се наложи да пипаш там!
Като приключа с нея ще има почти всички удобства, които една модерна кола може да предложи. Ще я търкалям докато не минем на ток.
Относно качеството - седни в един голф 3 възможно най-базов и пипни таблото отгоре, после направи същото с Голф 6 базов модел. Разликата в качеството на пластмасата е убийствена в полза на стареца. Същото е при всички останали марки.
Колкото до моята C4-ка аз като я взех си знаех, че е курник ама за 2700лв толкоз. Тя ми е нещо като проект за реставрация и ежедневка едновременно. Почти всеки уикенд си намирам някаква работа по нея, но доставя огромно задоволство факта, че като оправиш нещо и го направиш както трябва едва ли повече ще се наложи да пипаш там!
Като приключа с нея ще има почти всички удобства, които една модерна кола може да предложи. Ще я търкалям докато не минем на ток.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
radi_nrj написа:Аз стария кораб си го карам ежедневно и макар да ми създава дребни главоболия от време на време хич не може да се сравни с главоболията, които може да ти създаде едно А6 4Ф на 5-7 години.
Ще ме прощаваш, но това изобщо не е вярно. В твоя пример по-новото е светлинни години напред.

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Таблото на Ц4 е много монолитно, жабката е на тръбна конструкция и се отваря на 2 нива и усещането е много приятно- на уют и масивност.
Ако я карах повече, никога нямаше да я продам.
Ако я карах повече, никога нямаше да я продам.
- flash
- Автомобил: Golf III GT TDI
- Двигател: 1z 1994
Накой може ли да каже какъв е отворът на разпръсквачите 210 um или 216 um?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”