Избор на евтин автомобил

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Re: Избор на евтин автомобил

Мнениеот forski » Пет 26 сеп 2014 15:26

Ако автора на темата може да извади още малко парички, да не се чуди а да грабва Деуто на колегата, направена и нагласена свежа колица, нищо общо със всичките дръгели предложени до момента в темата!

Iphone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iphone » Пет 26 сеп 2014 16:06

Личи си Ланоса че е супер за парите. Стига да няма ръжда.

Потребителски аватар
Dagestan
Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
Двигател: AGN 2000

Мнениеот Dagestan » Пет 26 сеп 2014 17:01

За 3800 човек трябва да е луд, за да вземе това Деу. Какво има? Едно окачване и джанти, но си остава вечно твое, дори еърбег няма. За 3800 спокойно ще се намери Толедо(като мойто) или Бора със много повече благинки от Деуто, а при късмет може и пари за газ да останат.
За твоя бюджет от Пасат Б4 1.8 90к.с. по-добро няма. Но ти си знаеш...

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Пет 26 сеп 2014 17:09

http://www.cars.bg/c873404 ето още една оферта

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 26 сеп 2014 17:19

то в неговия ценови диапазон коли много... ама има един лаф, който е верен - КОЛА И ЖЕНА- КВОТО ТИ СЕ ПАДНЕ.. затова вземай каквото сърце иска и леко разум, пък после ще му мислиш :banghead

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Пет 26 сеп 2014 17:25

То не става с малко пари да искаш да има газ и климатик/троник..

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 26 сеп 2014 17:29

forski написа:Ако автора на темата може да извади още малко парички, да не се чуди а да грабва Деуто на колегата, направена и нагласена свежа колица, нищо общо със всичките дръгели предложени до момента в темата!

Реалната цена на тази кола е с 1000 надолу. Няколко човека покрай мен карат такива, че и по-нови, не са лоши, но нищо повече.
Цената на колата не се вдига от обема писмен труд в обявата! :mrgreen

Форски, на процент ли си? :biggrin

predat0r написа:То не става с малко пари да искаш да има газ и климатик/троник..

Става, ама я мотор няма да има свестен, я кутия! :Mr Green Fun

Последна промяна от muns61 на Пет 26 сеп 2014 17:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 26 сеп 2014 17:30

Черния ланиус (ан*с) да го пропуска, освен ако няма излишни пари да го кърпи (праговете са забравени в Австрия). И аз съм с две ръце за Ауди-то, вярно малко скъп данък и харчи повече от по-слабите мотори, но от към, ръжда няма какво да се говори. Също така много добра возия имат тези коли.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 26 сеп 2014 17:57

predat0r написа:То не става с малко пари да искаш да има газ и климатик/троник..

Колега, ако не бяхме 2014г. може би щеше да си прав :icon_razz

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Пет 26 сеп 2014 18:10

Колеги, такова Ауди има ли 97 година, не са ли до 95-та ?

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 26 сеп 2014 18:45

muns61 написа:
forski написа:Ако автора на темата може да извади още малко парички, да не се чуди а да грабва Деуто на колегата, направена и нагласена свежа колица, нищо общо със всичките дръгели предложени до момента в темата!

Реалната цена на тази кола е с 1000 надолу. Няколко човека покрай мен карат такива, че и по-нови, не са лоши, но нищо повече.
Цената на колата не се вдига от обема писмен труд в обявата! :mrgreen

Форски, на процент ли си? :biggrin

Не познавам колегата с Деуто, и не съм на процент :biggrin
Но винаги бих предпочел да си купя кола, макар и по-скъпа за която някой друг си е потрошил нервите и парите, отколкото да купя някой гроб и да си ги троша аз :biggrin
Освен това, колегата си е сложил поне едни 500лв. които ако отиде някой с парите в джоба ще му ги свали с малко пазарлъци и ала-бала приказки!
Младо момче, а го карате да си купува кола все едно ще я кара дядо му... :screwy :biggrin

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 26 сеп 2014 18:51

Това Деу, дето го рекламира колегата Форски, няма да си дам Джетата на чист бартер за него, камо ли да броя близо 4 бона за него :mhihi

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 26 сеп 2014 19:03

Ако става на въпрос за сивото Деу, на колегата от форума, дето харесва колегата Форски, мога да кажа, че е доста лачено. Не го познавам колегата, но колата си личи, че е гледана. И да, цената е висока, поради простата причина, че повечето Българи си надценяват автомобилите. Ако има кой да му ги даде, колегата ще го даде, ако ли не ще си го кара. Но ако колегата иде с 2800 лева, едва ли ще го върне. :icon_lol Аз ако бях на мястото на момчето не бих отказал, поради простата причина, че след нова година, няма да може и 2 бона да му вземе. А относно колегата с темата, така и така чака, по-добре да събере още някой лев, ако има възможност да работи някъде и тогава да мисли сериозно за кола. Не, че няма коли за тези пари, но всичко друго но не и кола. По-скоро торба с проблеми.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 26 сеп 2014 19:15

Хубава тема за дъждовна есенна вечер, докато жената гледа сериал! :biggrin Колегата ще се нахендри, то е ясно, ама да видим на какво! :biggrin :beer

stoyan0304
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoyan0304 » Пет 26 сеп 2014 19:21

По темата със сивото Деу. Един колега с едно бмв (м50б20) 520 комби декември 1991 г. газ/бензин си го е направил от до трубина му е сложил и не знам кво още и е станало 180 к.с. че май и повече. Беше го пуснал началото на лятото за продан за да си купи по ново от по нова година за 5000 лева. Седя 2 месеца у карс, олекс и мобилето и никой не я взе. Беше я свалил на 3500 лева и пак нищо. Вече не я пусна след като изтекоха сроковете на обявите по сайтовете. Като го питах що не я продава каза че му я искали за без пари, а той не му се давала за без пари и затова ся ще си я кара. Бил налял в нея дори повече от 5000 лева. А я беше купил през 2012 за 2500 или 2700 лева. С две думи като си я е направил като за него с наливане на толкова много пари в морално и годишно (кола на 23 години) остаряла няма как да я продадеш за 5000 лева след като за 5000 лева има бмв та 1998 - 2000 година нов внос. Не си струва да се наливат грешни пари в стари бараки след като после няма да могат да се продадат, защото пазарната им стойност е много по ниска от реално налятата сума в колата. Затова да ги караме тези стари кошници и да ги поддържаме колкото да не ни оставят на пътя и да не застрашават живота ни колкото живот имат толкова без излишни и допълнителни екстри в тях (като например: спортно окачване, джанти музики и не знам кви други екстри квото се сетите), щото накрая става така, че екстрите надвишават 2 пъти реалната пазарна стойност на автомобила. Няма значение бмв ли е, фолксваген ли е. БМВ - то се сетих като за реален пример и какъв извод съм си направил аз отстрани като гледам тези дето наливат грешни пари в колите си. Няма проблем всеки си има известна доза "любов" към марката и модела автомобил който кара, но всяко нещо като се прекали с него става мания дори е сравнимо със зависимостта към наркотиците, ако мога така да се изразя в кръга на шегата. :mhihi
П.П. Само феновете да не ме нападнат за изказването ми !!!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”