Избор на евтин автомобил
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Избор на евтин автомобил
Че ще се нахендри, то е ясно, всички сме се хендрили, като му минат десетина през ръцете ще се научи ... къде да гледа и какво да купува:mhihi
- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Сега съжалявам, че пуснах линка към обявата. Въобще не исках да разпалвам дискусии, анализи и т.н.
За цената...няма да казвам каква сума съм потрошил, това е без значение. Мисля, че всеки трезво мислещ човек е наясно, че ще има коментар( и то добър)- това съм го и написал. Имах няколко предложения в стил "Браааат, 2,200 и идвам да я вземам !"..еми мерси "брат"...не карам никой на сила.
Да се обади заинтересован човек, да дойде на оглед- да пита адекватни въпроси- да, ще се измисли добра цена. Но такива "купувачи" тип "Здрасти. За 2 бона я вземам"
И да..колата се различава от останалите такива на пазара..
Съгласен съм, че сме глупаци тези, които наливаме грешни пари в коли...но така ще бъде с всяка една кола, която карам. Болест, к'во да правиш...
Спирам с оффтопика(наистина не ми беше такава целта)- пожелавам успех на колегата и дано от торбата с х**** , да хване п*тката.
За цената...няма да казвам каква сума съм потрошил, това е без значение. Мисля, че всеки трезво мислещ човек е наясно, че ще има коментар( и то добър)- това съм го и написал. Имах няколко предложения в стил "Браааат, 2,200 и идвам да я вземам !"..еми мерси "брат"...не карам никой на сила.

И да..колата се различава от останалите такива на пазара..
Съгласен съм, че сме глупаци тези, които наливаме грешни пари в коли...но така ще бъде с всяка една кола, която карам. Болест, к'во да правиш...

Спирам с оффтопика(наистина не ми беше такава целта)- пожелавам успех на колегата и дано от торбата с х**** , да хване п*тката.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Така е.Иначе деуто ми харесва.Правил съм 2-3 такива на газ и хората бяха много доволни от колите.
Има вид,супер просто е като мотор и ходова част,евтини части и най-важното НЕ гние.
Корейски опел който не го яде ръждата
За тия пари бих търсил нещо такова,поне момчето е младо и ще му отива нещо по-свежо.
Има вид,супер просто е като мотор и ходова част,евтини части и най-важното НЕ гние.
Корейски опел който не го яде ръждата

За тия пари бих търсил нещо такова,поне момчето е младо и ще му отива нещо по-свежо.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Готин е Ланоса, хареса ми. Личи си, че е поддържана „пичеловка“.
И аз съм горе-долу в същото положение.
Главната причина досега да не си продам Полото е, че съм налял над 3000 лв в него в последните 4 години, а в момента няма кой да даде повече от 2500 за него (няма АБС и въздушни възглавници, за ЕСП и други щуротии не говорим въобще). Защо да го харизвам на някой? Така че смятам да си го карам... до края на света.
Така де, преди 20 години колите да не би да имаха АБС и възглавници и какво, да не би да бяхме по-малко хора?

И аз съм горе-долу в същото положение.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ръждясват, и още как! Ако е германка, австрийка, българка - ръжда има доволно. Боята по вътрешните детайли, които не се виждат, не е лакирана. Дървеняшки интериор и калпави седалки, моторите и ходовата част са добри. Недостатък е по-трудното намиране на втора радост едрогабарични части, сравнено с Астра, което е важно за новобранец.
Та Астра я слагам пред Деу, ако е италианка и по нея няма ръжди от тези години.

Та Астра я слагам пред Деу, ако е италианка и по нея няма ръжди от тези години.
- Vantage
Bai Sando написа:Така е.Иначе деуто ми харесва.Правил съм 2-3 такива на газ и хората бяха много доволни от колите.
Корейски опел който не го яде ръждата![]()
Това имах впредвид.

НарКол, пичеловка е...но не е от колата, а от шофьора.

С forski ще обсъдим процента...доволен ще остане, сигурен съм.

И по темата: http://www.cars.bg/c874339

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Vantage написа:
Що ли е толкоз евтина тази Алфа? Я, какво пише в обявата - Цената е съобразена с техническото състояние на автомобила !!!

- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Тая Алфа като за първа кола като, че ли ще стои все пред блока. Ще гори бая, данъка ще е безбожен, а застраховката скъпа. Решил съм вече да погледна Ауди-то утре. Зададох по-горе въпрос за годината, ама файда. Да опитам отново: Има ли такова Ауди 97-ма, не са ли до 95-та ?
- Vantage
Предложението за Алфата беше в духа на петъчния спам.
http://www.cars.bg/c873606
Ако питаш за това Ауди- B4 се произвежда до 95г. Човекът го е подмладил с някоя годинка.

Ако питаш за това Ауди- B4 се произвежда до 95г. Човекът го е подмладил с някоя годинка.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
В енциклопедията пише, че се е произвеждало до 1996 г. 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Ако става на въпрос за това -> http://www.cars.bg/c873606
Не няма 97, ако не се лъжа са макс до 96г. Иначе, това е 94-та, ама може стопанина да се е заблудил.
Не няма 97, ако не се лъжа са макс до 96г. Иначе, това е 94-та, ама може стопанина да се е заблудил.

- piter_96
Vantage написа:Предложението за Алфата беше в духа на петъчния спам.![]()
2 години - 200 лева надолу тогава

- Vantage
Обявата ми изглежда малко неграмотно написана -предубеден съм към такъв вид писане и обяви. Но...да не издребняваме сега.
Преслушай колата- ако е горе-долу читава, малко корекция на цената и имаш повод за черпене.

Преслушай колата- ако е горе-долу читава, малко корекция на цената и имаш повод за черпене.

- piter_96
А как е като части тая машинка, за окачването говоря, то двигателя си е VW.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Пунто първа генерация 1200 кубика моно. Това е идеалната кола за нов шофьор. Върви около хилядарка, лесно се газифицира, върви на самолет, гори нищожно количество гориво, части има и в кръчмата, шофира се супер - добра видимост, паркира се се кеф, доста е просторна за размера си, кола на годината е за времето си, елементарна механика и окачване, произведени са милиони бройки. Има внесени от Италия, които нямат точка ръжда. Ако аз бях в такава ситуация бих я избрал без да се замислям.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”